2018. október 13., szombat

Gyertyamágia

Gyertyamágia.


A gyertyamágia kezdetén hangosan mondd ki a szándékodat, ugyanis az egyik célod a jóslás, a másik pedig az hogy egy konkrét helyzetre vagy egy adott személyre akarsz hatással lenni azért hogy az eseményeket a kívánt mederbe terelhesd. 


Gyertyamágia rituálé, gyertyából jósolni, gyertyaláng, gyertya színek jelentése.


Megosztok veled egy trükköt ami egy alaptörvény, melynek figyelembe vétele nagy fontossággal bír és azok akik valóban komolyan foglalkoznak mágiával azok valamennyien figyelembe veszik ezt a szertartások végzésekor. 

További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.


A gyertyamágia minden fajtája az energiák kiegyenlítődésének törvénye szerint (is) működik. Ez azt jelenti hogy nem kaphatsz meg valamit csak akkor ha cserébe adsz is valamit, nem tudsz kinyilvánítani, kifejezni egy kívánságot vagy óhajtott eseményt úgy hogy az be is következzen, csak akkor ha cserébe adtál is valamit, ha viszonzásképpen feláldoztál valamit. 

Nem kaphat helyet az életedben az amit el szeretnél érni ha előbb nem adtál érte valamit cserébe. Senki ne gondoljon itt rendkívüli dolgokra, elég egy személyes fogadalom vagy az hogy jobb, együttérző emberré fogsz válni, esetleg többet fogsz imádkozni. 

Tartsd egyensúlyban életutadat ezáltal a törvény által, hagyd nyitva azokat a kapukat melyen keresztül az energiák szabadon és tisztán áramlanak és ennek következtében a karmád is tisztábbá válhat, jobb eséllyel ismerheted fel hogy mit kell életed és karmád során megtanulnod. 


Gyertyamágia gyertyaláng jelentése, mágikus rituálé gyertyával.


Ha másoknak jósolsz a gyertyalángból, tarot-kártyából vagy bármilyen más mágikus jövendölési szertartás keretein belül ténykedsz akkor objektívnek kell lenned azzal a személlyel szemben akinek jósolsz.  De meg kell jegyezned hogy a te szimbólumaid, a te szellemiséged, minden amit alkalmazol amikor jósolsz, ugyanakkor szubjektív is lesz mert azokban a pillanatokban átmenetileg az adott személy részévé válsz. 



Gyertyamágia - Hogyan Fogj Hozzá.


Amikor meggyújtasz egy gyertyát várd meg amíg a lángja teljesen felveszi alakját majd csendesítsd le gondolataid folyamát, összpontosíts a gyertyalángra, azután a kezeddel takard el az egyik szemed, csak a másikkal nézd a lángot és lassan, nyugodtan, sietség nélkül számolj el gondolatban százig. 

Mélyen lélegezz és amikor végeztél kezdd el újra de most a másik szemed legyen csukva. Ez a procedúra azért hasznos mert aktiválja mindkét agyféltekét melyek így kiegyensúlyozott kapcsolatba kerülnek a gyertyalánggal. 


A Gyertyaláng Értelmezése. 



A gyertyaláng értelmezése a gyertyamágia szerint, jóslás gyertyával.


Ha a Gyertyamágia Elkezdődött,


és a lángja már stabilan ég ám ezután jobbra hajlik, az azt jelenti hogy a jósoltatni kívánó személy nyitott a mágia iránt vagy a te általad megjelenő energiák iránt melyet a mágikus szertartás során szabadítasz fel, de ha gyertya lángja balra hajlik az ellenállást jelent. 


Amikor Gyengén Ég.


Abból arra következtethetünk hogy a személy akivel éppen dolgozol levert, beteg vagy szomorú, az energiaszintje alacsony. Ez akkor érvényes amikor a láng annyira apró hogy szinte kialszik, esetleg egy olyan helyzetre utal amikor nincs teljes uralmad a helyzet fölött. 


Amikor a gyertya lángja gyenge és inogva pislákol akkor a személy szenved, szorong, félelem gyötri. 



A Gyertyaláng Feléd Hajlik.


Ha a gyertya lángja gyenge és feléd hajlik akkor az egy lelkiismeret-furdalással és bűntudattal küzdő személynek az ismérve, egy személyé aki megbocsátást és feloldozást keresve, 
egy a múltban bekövetkezett esemény miatt érzett bűntudat miatt jutott el hozzád.


Amikor Előre Elhajlik Tőled.


Akkor a veled szemben ülő embert megbántották, semmit sem akar és vonakodik, téged vádol az átélt fájdalmakért és szomorúságért valamint az életét feldúló zűrzavarért. 



Ha a Gyertyaláng Magas.


Ha a gyertyamágia közben a láng magas akkor a személy vagy pedig az élethelyzet egészséges és pozitív energiával teli, a személy boldog. Ez szenvedélyt jelent, a személy kapcsolata 
az adott élethelyzettel nagyon erős mivel az illetőre nagyon jó hatással van az általad elvégzett mágikus gyertya szertartás.


Ha a Láng Magas és Pislákoló.


 Ha a gyertya lángja magas és pislákoló akkor a személy sokat utazott a közelmúltban és ez feltétlenül pozitív eredmény, egy bizonyos helyzetben a gyertyamágia szerint ez egy határozott igent jelent.


Szerelmi kötés piros gyertyával.


Amikor a Gyertyaláng Feléd Hajlik.


Akkor az akinek jósolsz és személyesen nincs jelen nagyon sokat gondol rád, rövid időn belül találkozni fogsz vele, a feltett kérdésekre rövidesen válaszokat fogsz kapni. 



A Gyertyaláng Elhajlik Tőled.


Abban az esetben amikor a gyertya lángja elhajlik tőled akkor az illető egy bizonyos okból kifolyólag próbál elkerülni téged, óvakodik tőled, nem áll szándékában veled sokáig együtt lenni,
az ilyen gyertyaláng haragot és dühöt takar, jelenthet makacs ellenállást is. 



Ha a Gyertyaláng Mindig Elalszik.


 Akárhányszor is gyújtod meg az egyértelműen arra utaló jel a gyertyamágia szerint hogy az az ember mágia által védve van, de mindenképpen azt jelenti hogy annak az embernek az energetikájába beavatott mágus avatkozott be. Ha ilyen történik veled hagyd elmenni az illetőt, ne folytasd a gyertyamágiát mert az ilyen szituáció minden bizonnyal meghaladja képességeidet és tudásodat és ha mégis folytatnád akkor a gyertyamágia rossz irányba tereli az eseményeket számodra, vagyis bajod eshet. 



Amikor a Gyertya Lángja Pattogva-Sercegve Ég.


Félresöpör az útból bármilyen akadályt ami gátolná az energiaáramlást közötted és az ügyfeled között, amelyek elakadást okozhatnának a gördülékeny kommunikációban. 



Ha Füstöl a Gyertya.


Negatív energiákat és entitásokat éget és távolít el arról az emberről akivel éppen dolgozol. Amint láthatod a füst is sok dologra enged következtetni. 


 A felsorolt gyertyamágia-értelmezések a helyzetek és emberek elemzésére egyformán alkalmasak. Kérlek, ha a gyertyamágia fontos számodra és komolyan szeretnél foglalkozni vele akkor  próbálj meg nagyon-nagyon kreatívnak lenni mivel sok kombináció lehetséges és a gyertya színek jelentése is fontos. 

Mint akkor például amikor a gyertya lángja füstölve ég ám ugyanakkor feléd hajolva pattogó hangot ad, ami nagy ellenállásra és pszichés vagy energetikai hadviselésre utal, mert a személy nem csak ellenállást tanúsít hanem harcol is, a gyertya ezért ég pattogó hang kíséretében. 


Az általam közzétett értelmezések az alapvető információkat hordozzák magukban, használd a pszichikai képességed, az együttérzésed, a megérzéseidet, az érzékenységedet hogy helyes 
következtetésekre juss és mások számára a gyertyamágia segítségével értékes segítséget tudj nyújtani és a felmerülő kérdésekre releváns válaszokat tudj adni. 

Fontos információkat tartalmaz a leégett gyertya, az hogy milyen alakot vett fel a megdermedt viasz miközben lefelé folyt. 

Az egyik legveszélyesebb forma amilyen alakot a viasz felvehet az amikor tőr alakú. Érezni fogod miféle fenyegetést jelent ez tőr: árulás, spirituális szinten egyfajta Damoklész kardja lehet amely gyakran utal karmikus adósságra. Az egyik pozitív forma amit a gyertyaviasz formálhat az a szív-alak. 

Ez nagyon pozitív, szeretetre, szerelemre, harmóniára utaló jel.  Értékes információt tartalmaz a füst is. Mindezek értékes információt hordoznak arról a személyről akinek gyertyamágia segítségével próbálsz segíteni.