2017. március 5., vasárnap

Orgon energia

Az orgon energia koncentrálható és erősíthető, mert az orgon energia valójában mindíg ott van a környezetünkben, csak kissebb mennyiségben. Az orgon energia lényege a hegyi kristályon alapszik, mert a hegyi kristályok azok, amelyek megőrizték a föld egy nagyon ősi struktúráját. Nagyon keveset változnak a kristályok és nagyon precízen megőrzik szerkezetetüket. 



További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.


Közvetítik felénk rezgések formájában. Ezt a rezgést szervezetünk megtanulta, ismeri erre tevődött rá a társadalom által létrehozott különböző termékeknek a rezgése. Ez az élő szervezet számára perturbációt jelent, ami azt jelenti hogy az élő szervezetek zavarja. 

És minden olyan módszer, olyan technika amely a régin alapszik, azért van szüksége a szervezetnek mert akkor sikerül önmagát vissza vinni abba az állapotba amelyben létrejött és még sokkal kevesebb energiát használ fel.

Mindennek van egy önrezgése. Egy kristálypohárnak, egy kisebb helyiségnek, bárminek. Az emberi szerveknek és az emberi sejteknek is. Ha meg tudjuk oldani hogy az egészséges sejtek, az egészséges szervek, rezgését elő tudjuk állítani, és ezt közölni tudjuk az élő szervezettel, akkor beállító jellegű beavatkozás tudunk végezni. 

Ez arról szól hogy ha az ott lévő rezgés mondjuk egy máj esetében eltér a normálistól akkor nyilván fizikálisan is rosszul működik a szervezet. El fogja azt a hatást elérni az orgon energia hogy visszahúzza normális rezgés-rátába a májnak a működését. De ez egy időben bekövetkezik a vesénknél, ha gyomrunknál, a térdízületnél, vagy bárhol máshol szervezetben.

Az orgon energia módszert alkalmazzák a víz esetében is. A víznek a jelentősége óriási az élő szervezet számára. Ha a testben lévő víz
rendezett állapotba kerül, két hét leforgása alatt, az történik hogy a test energiával telítődik, ami megkönnyíti bármilyen betegségnek a leküzdését. 

A modern molekuláris biológiában ismert, minél inkább a szervezetet stresszmentes környezetbe helyezzük, az elősegíti hogy a szervezet nyugalomban legyen, az orgon energia módszer a stresszt lényegesen csökkenti, meghosszabbítja az életet.







Nincsenek megjegyzések: