2017. március 5., vasárnap

Orgon energia

Ezt az energiát lehet koncentrálni és erősíteni, mert az orgon energia valójában mindíg ott van a környezetünkben, csak kissebb mennyiségben. Az orgon terápia lényege a hegyi kristályon alapszik, mert a hegyi kristályok azok, amelyek megőrizték a föld egy nagyon ősi struktúráját.Nagyon keveset változnak a kristályok és nagyon precízen megőrzik szerkezetetüket. Közvetítik felénk rezgések formájában. Ezt a rezgést szervezetünk megtanulta, ismeri erre tevődött rá a társadalom által létrehozott különböző termékeknek a rezgése. Ez az élő szervezet számára perturbációt jelent, ami azt jelenti hogy az élő szervezetek zavarja. És minden olyan módszer, olyan technika amely a régin alapszik, azért van szüksége a szervezetnek mert akkor sikerül önmagát vissza vinni abba az állapotba amelyben létrejött és még sokkal kevesebb energiát használ fel.

Mindennek van egy önrezgése. Egy kristálypohárnak, egy kisebb helyiségnek, bárminek. Az emberi szerveknek és az emberi sejteknek is. Ha meg tudjuk oldani hogy az egészséges sejtek, az egészséges szervek, rezgését elő tudjuk állítani, és ezt közölni tudjuk az élő szervezettel, akkor beállító jellegű beavatkozás tudunk végezni. Ez arról szól hogy ha az ott lévő rezgés mondjuk egy máj esetében eltér a normálistól akkor nyilván fizikálisan is rosszul működik a szervezet. El fogja azt a hatást elérni az orgon készülék hogy visszahúzza normális rezgés-rátába a májnak a működését. De ez egy időben bekövetkezik a vesénknél, ha gyomrunknál, a térdízületnél, vagy bárhol máshol szervezetben.

Az orgon módszert alkalmazzák a víz esetében is. A víznek a jelentősége óriási az élő szervezet számára. Ha a testben lévő víz
rendezett állapotba kerül, két hét leforgása alatt, az történik hogy a test energiával telítődik, ami megkönnyíti bármilyen betegségnek a leküzdését. A modern molekuláris biológiában ismert, minél inkább a szervezetet stresszmentes környezetbe helyezzük, az elősegíti hogy a szervezet nyugalomban legyen, az orgon módszer a stresszt lényegesen csökkenti, meghosszabbítja az életet.

Nincsenek megjegyzések: