Átokvetés

 Az energetikai támadás, átokvetés, rontás, arra szolgál hogy a célszemély energetikai egyensúlyát megbontva csökkentse életerejét esetleg extrém esetben halálát okozza.
Mint már azt leírtam, ez a mindennapi ember számára igen veszélyes lehet, annál inkább mert számára a visszatérési sokk szinte majdnem bizonyosan az eredeti energia többszörösével vág vissza, oda ahonnan elindult, tehát az átokvetőre.
Ellenben, nagyon jó tisztában lenni egy ilyen átokvetés lehetséges tüneteivel, amelyek felismerhetőek bizonyos kellemetlen szimptómák alapján különböző formákban és pillanatokban.
- éjszaka, minden konkrét ok és külső tényező hiányában, alvásból felriadni;
- szokatlan belső meleg ami időben fokozódik, és ami energiavesztéssel, az életerő csökkenésével jár;
- nyomásérzés a testen bárhol ( egyéntől függően, de inkább az érzékenyebb részeken ) szúró érzés; 
- hidegrázás, heves szívdobogás, izzadás (kiver a hideg víz), helyi  fájdalmak, indokolatlan izgalmak;

Ezek a tünetek előfordulnak mindenféle átokvetés, rosszakarat nélkül spontán is, ám mégis gondolni kell arra hogy nem-e ért bennünket energetikai támadás főleg olyankor, amikor ezek a tünetek soha nem jelentkeztek egyszerre, és bármilyen megbetegedés esete sem forog fenn.
 Mielőtt kezdetét venné bármilyen tisztító szertartás, kifejezetten ajánlatos kideríteni a valós okokat amelyek ezeket a tüneteket okozzák. Figyelem ! Az átokvetés hatása nagyobb, ha a célzott személy érzékeny! És ez lelkileg illetve mentális szempontból értendő mert emiatt könnyebben sebezhető! Abban az esetben ha bizonyosan energetikai támadásról beszélhetünk, akkor a támadó többnyire próbálgatja, kóstolgatja áldozatát és megtörténhet hogy kis idő után abbahagyja a zaklatást komoly következmények előidézése nélkül, vagy komolyan gondolja és a lehető legnagyobb kárt akarja okozni az áldozatnak, vagyis a halálát akarja. Ilyenkor nagyon nehéz a megtisztulás de korántsem lehetetlen.
 A legtöbb esetben az agresszorok erős pszihikai és lelkületű emberek ( de lehet egy csoport is! ) akik a lelki, fizikai, intellektuális korlátokat igyekeznek meghatározni rossz szellemek, démonok, -rossz emberek!- segítségével akik ( amik ) az életerő felfalásával tudnak csak fennmaradni. Ez sajnos nem vicc. Megjegyzem hogy energetikai támadást szellemlények, elementálok is képesek véghezvinni, de állítólag a tehnológia fejlődése folytán eljutottunk arra a pontra, hogy már léteznek ilyen jellegű ember által irányított támadó fegyverek is.
 Pillanatnyi megoldásként a támadás ellensúlyozására folyó vízben meg kell fürödni vagy zuhanyozni, ezáltal a nemkívánatos energiák java része leválik az auráról, átveszi a víz, éppen úgy mint a port és az izzadtságot a fizikai testünkről. A víz egy egyetemes közvetítö elem. Gondolj csak arra hogy egy kiadós zuhanyzás után mennyivel jobban érzed magad normál körülmények között is. Biztosíthatlak afelől hogy ilyenkor a víz által az energiatested is felfrissül, megtisztul, nem csak a fizikai tested.Ez mindig nagyon hatásos megoldás és ugyanakkor bárki számára hozzáférhető.
 Miután a megfelelő védelmet megteremtettük meg kell találni a legmegfelelőbb megoldást arra hogy beazonosítsuk a támadót és az agresszió okait, majd ezek ismeretében javallott szakképzett személy segítségét igénybe venni, de ajánlatos olyan emberhez fordulni a problémával akiről biztosan tudjuk hogy megalapozott tudással bír a mágia világáról. Vagyis óvakodj a sarlatánoktól akik igen szép számban megtalálhatóak bármerre is jársz.
 És ne feledkezz meg az ima hatalmas erejéről, amit nem árt minden este elmondani valamennyiünknek.


Nincsenek megjegyzések: