2015. december 14., hétfő

Atlantisz gyűrű

 Atlantisz gyűrű szimbólummal kombinált orgonit

Egy kiváló és titokzatos jelkép kerül beépítésre az orgonit talizmánba foglalva - az atlantiszi gyűrű szimbóluma.

Elkészítése azonos a blogomon megtalálható orgonit készítési útmutatójában leírtakkal azon kívül hogy a majdnem kész orgonit tetejére be kell helyezni az atlantiszi szimbólumot amit réz vagy alumínium lemezből vághatsz ki, és a kvarckristály vagy kvarckristályok mellé egy vagy több türkíz követ is. Íme a szimbólum:

Orgonit.

Orgonit.

Pontos rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt poztív, melyben a mintázatok elektromágneses hullámokat gerjesztenek, s így egy aktívan működő pajzsot biztosít viselőjének.
Megvéd minden káros energetikai befolyástól, geofizikai okoktól, légkör rezgésének zavaró hatásaitól, óv még minden láthatatlan külső hatástól, vagy bármilyen rossz kívánságtól pl: rontás, átok, vagy egyéb mágikus agressziót közömbösít, transzformál. Helyreállítja az energetikai egyensúlyt, a szervezet öngyógyító képességeit aktiválja, és fájdalomcsillapító hatással is bír.

Erősíti az intuíciót is.

A szimbólum hatását fokozza még a felhasznált drágakövek is - a türkíz, valamint a füstkvarc.
A türkiz hatásairól röviden :

Megszünteti az ingadozó kedélyállapotokat, a félelmet és a depressziót. Javítja a kedélyünket, segít megőrizni energiatartalékunkat. Az érvelésben és a véleménynyilvánításban nagy segítségünkre van. Önbizalom növelő hatása is van. Magabiztosságot kölcsönöz és aktiválja a lehangolt és visszafogott embereket.
Helyreállítja a lelki békét és erősíti intuíciónkat. Mélyíti a meditációt is. Tisztítja és erősíti az aurát, óv a negatív energiától és rezgésektől. Kimerült állapotban nagy segítséget jelenthet használata.
Régebben úgy tartották hogy sikert, barátságot és szerelmet is ad ez a kő, és megvéd még a fekete mágia hatásától is. Oldja a gátlásokat és magabiztossá tesz.

A füstkvarc az életörömöt és életkedvet hoz az életünkbe. Lelkiismeretességet, szívós kitartást életerőt és türelmet ad viselőjének.Csökkenti a félelmeinket és lelki nyugalmat tud biztosítani nekünk. Javítja és segíti a koncentrációt, és áthidalja a kommunikációs problémákatt. Segít felejteni és elengedi a régi sérelmeket, haragot vagy bűntudatot. Segít a lazításban és a meditációban.

Ez mind az orgonit alapvetően hasonló hatásaival felerősítve kimondottan erőteljes talizmánt eredményez.


Nincsenek megjegyzések: