A feltöltés

  Az energetikai feltöltés minden kristály esetében egy szükséges lépés, de leginkább a hegyikristályok esetében. Több feltöltési tehnika létezik erre a célra, melyek között kiemelkedő a kristálykötegek használata, úgynevezett klaszterek, vagy pedig egy kis piramis építése ugyancsak kristályokból, kint egy napsütötte helyen és egy szakképzett személy segítségével, meditáció által.


  De a legegyszerűbb és leghatásosabb módja a kristályokat feltölteni az amikor leülünk egy fotelba, ahol megidézed a Fényt, tenyereidet felfelé fordítva és mindegyik tenyereden egy-egy meditációs kristályt tartva a következőket mondod:


Megidézem Krisztus legbelső fényességét.


Tiszta és tökéletes csatorna vagyok.


A fényesség az én vezetőm.


  Egy adott pillanatban a kristályok elkezdenek pulzáló energiát leadni ami téged is energizálni fog. Képzeld el, ahogy egy magas fénykúp csúcsáról a fejed tetején kereszül behatol egy fénysugár lefelé egészen a végtelenségig, felerősítve a kezeidben tartott kristályok fényét. Ezáltal a kristályok rezgései mélyen behatolnak a te energetikai rendszeredbe és harmonizálja azt.
  A kristályok tökéletessége minden csakrádat stimulálja es egészséges működésre sarkallja. Körülbelül 30 nap elteltével a kristályok tökéletesen harmonizálódnak veled ha ezt a gyakorlatot minden nap elvégzed.