2010. december 20., hétfő

Rezgés és mantra

A mantra rezgése is lehet mágia, de pénzmágia is.
 Mikor pénz van a lelki szemeid előtt, a rezgésed pénzmágiát indit be ami  további pénz lesz az életben is.
  A mantrák spirituális erőt hordoznak. Minden egyes szó tudatos életenergiával rendelkezik.
Ezek a tudatos energiák a mantra gyakorlása közben, felszabadulnak és mennyei gyógyírként hatnak az őszinte odaadással hallgatóra, úgy a fizikai miként a szellemi világára: egészségére, élet-energiájára, boldogságára és, nem utolsósorban, ráirányítják a pozitív életfelfogásra. A komoly lelki útkeresőt, aki a meditációt és a választott mantrát/mantrákat alázatos odaadással és a türelmes kitartással, és az alapkövetelmények betartásával gyakorolja több éven keresztül, az az egyén el fogja érni a megvilágosodást. A megvilágosodás pedig felszabadít a születés és halál körforgásából.

 A kristályoknak is rezgésük van, a gondolataidnak, és még a soha ki nem mondott vágyaidnak is (vágytest). Mondhatjuk hogy minden élő, valamennyien rezgések megnyilvánulásai vagyunk, csak a legdurvább anyagi (fizikai) sikon.


Az anyagilag sikeres emberek tudat alatt is mindig a pénzt látják maguk körül, számukra a pénz egy játék - persze nem lehet általánosítani - és maga az üzlet is amiből végül a pénz fakad. A sikeres emberek mantrája a pénzt veszi célba jóllehet a többség nem  énekli meg a mantrát hanem csak gondolatban hordozzák a pénz képét és látják amint áramlik feléjük.Nincsenek megjegyzések: