2013. június 13., csütörtök

Energiavámpírok

  Energiavámpír

  De mit is takar ez a szó? Aki azt hiszi hogy a vámpírok hasonlítanak a filmekben szereplő vámpírokra, vagy bármilyen rokonságban vannak Drakulával azok tévednek. A vámpírok általában az energiavámpírok fogalmát testesítik meg a fizikai világ dimenziójában. Nem hiszem hogy akad olyan ember aki legalább egyszer élete során ne élt  volna meg egy találkozást energiavámpírral, leggyakrabban szenvedő áldozatai vagyunk az energiavámpíroknak, minthogy mi magunk „vámpirizálnánk“ másokat, azon egyszerű oknál fogva hogy sok energiavámpír van. Az energiavámpír jelenséget általában az életenergia megfogyatkozásával társítják, a filmvásznon nem vélenül látjuk ahogy vámpírok szívják mások vérét, mert a vér az energiát szimbolizálja.
  A legelső szimptómája az energiavesztésnek a hang elgyengülése vagy részleges elvesztése, ezáltal a Swadhisthana energiaközpont a köldökünk alatt tudatja velünk hogy nagy mennyiségű életerő távozik belőlünk. Nem véletlenül mondják az énekesek hogy az énekléshez szükséges erőt a köldökükből veszik, mert az energia gyakorlatilag a köldök alatti csakrából származik.
  Bőséges lakomát jelentünk a vámpíroknak amikor hozzáférkőzhetnek a bensőnkben rejlő energiához.
 

  Mivel védekezhetünk egy energiavámpír ellen?

  Több technika is létezik. Az egyik legegyszerűbb megoldás hogy egyszerűen nem adjuk oda ezt az energiát az energiavámpírnak, nem hallgatunk meg olyan embereket akik sokat beszélnek de semmit sem mondanak, mert gyakran az ilyen természetű emberek egyetlen célja - sokszor ők maguk sem tudják pontosan mit is cselekszenek - hogy ellopják tőlünk ezt az energiát, azon a figyelmen keresztül amivel kénytelen-kelletlen mégis megtiszteljük őket.

  Mit tehetünk még?
  Nem kell rezonálnunk és kölcsönhatásba lépnünk az energiavámpírral, mert ha találkozunk és beszélünk vele akkor ugyanolyan alacsony színtű rezgést veszünk át, emiatt mi magunk is hajlamosak leszünk mások életerejét elszívni a környezetünkben és ebből kifolyólag nagyobb óvatossággal kell kezelnünk környezetünket és emberi kapcsolatainkat.
  Amikor valaki idegesít akár vezetés közben, akár a munkahelyen amikor felvesszük a telefont, bármikor amikor valaki alacsony rezgésszámú szintre akarja lehúzni lényünket, az a személy akár öntudatlanul is, de már készen áll arra hogy kivesse ránk energetikai hálóját. Globális szinten olyanok vagyunk akár a halak az óceánban akikre cápák vadásznak.

  Mint külső védelmi machanizmusok, az orgon generátorok és orgonitok jó szövetségeseink, és a saját tapasztalataimra támaszkodva a következőket jelenthetem ki:
  Az ilyen emberek nem feltétlenül vannak tudatában annak amit tesznek, inkább olyan manifesztációk eszközei akik őket használják fel céljaik elérésére. De mi van akkor ha egy energiavámpír egy o
rgon készülék közelében próbálja meg lecsapolni az energiánkat?
  Olyankor az történik hogy ezek a manifesztációk, akik az emberi lényeken keresztül próbálnak ingyenenergiához jutni már egyáltalán nem képesek leszívni azt ami nem az övék, csütörtököt mondanak, máshol kell próbálkozniuk.


  Ha nem akarsz több életerőt elveszteni az energiavámpírok miatt akkor azt javaslom hogy ne rezonálj az állapotukkal és vibrációjukkal, ne engedd meg hogy energetikailag destabilizáljanak téged, szerezz be vagy építs te magad egy orgonitot vagy orgon generátort. Hidd el nekem, megéri!

Nincsenek megjegyzések: