Orgon generátor

Az orgon tulajdonságai

  Az orgon az élet alapvető energiája melynek következtében maga az élet ennek az egyik megnyilvánulasi formája. Egy természetes energia ami megtisztítja és óvja az életet, egy természetes pozitív energia, ha éppen nem a pozitív energiák leghatalmassabbika. Az elsődleges erő, a korlátlan fluidum, az első elem és az élet forrása az Univerzumban. Minden anyag, élő vagy holt mélyen át van itatva ezzel az energiával. Ez az energia kitölti a létező összes teret, súlya nincs. Folyamatos mozgásban van, koncentrációja függ a helytől és időponttól. Az orgonmezők az információt energiaveszteség nélkül képesek továbbítani, és anélkül hatol át a fizikai tárgyakon hogy azokkal  kölcsönhatásba lépne. Az orgon használata olcsó és természetes megoldás a mesterséges energiaforrások által keltett katasztrofális ártalmak ellen. Az orgon semlegesíti a mikrohullámok által gerjesztett káros sugárzásokat, az atomerőművekben zajló maghasadásos folyamatokat, a disszharmonikus mágneses mezőket.

  Egy teljes képet tár elénk Reich professzor arról hogy miben nyilvánul meg és hogyan működik az orgon energia. A következő tulajdonságokat állapította meg Reich erről az energiáról (Freud előadásait hallgatta).

1.) Nincs tömege. Az orgon energia nem tud tehetetlenségi állapotba kerülni mert tömege sincs. Ez az egyik oka annak hogy annyira nehéz méréseket végezni a hagyományos módszerekkel.
2.) Mindenhol jelen van. Az orgon energia minden teret betölt. Különböző sűrűségben és koncentrációban, de mindenhol ott van. Még a vákuumban is jelen van, legyen az a világűrben vagy a földi atmoszférában.
3.) Az orgon az a közeg amiben a fény mozog és amiben a gravitációs és elektromágneses mezők hatásukat kifejtik.
4.) Állandó mozgásban van. Az orgon energia folytonos mozgása specifikus körülmények között megfigyelhető. Legalább kétféle jellegzetes mozgása van, az egyik pulzáló vagy a kiterjedő mozgása gyorsan váltakozik az összehúzódással, a másik pedig az áramlás egy görbe pálya mentén.
5.) Ellentmond az entrópia törvényének! Az orgon energia vonzódik a koncentrált orgon energiához. Különbözik az elektromosságtól ami egy magasabb potenciáltól mindig egy alacsonyabb felé áramlik, mert az orgon energia az alacsony potenciál felől áramlik egy magasabb potenciál felé!
6.) Az anyag az orgon energiából jött létre.
7.) Orgon készülék segítségével manipulálható és ellenőrizhető.

  Meg kell állapítanunk hogy létezik olcsó és hatékony módszer amely segít kivédeni a modernkori ártalmas elektromagnetikus sugárzásokat, és nem csak azt. Orgon készülék a megfelelő neve annak a technológiának amely feloldoz a mindennapi káros expozíció hatásai alól. Az orgon energia természetéből adódóan képes bennünket testestől-lelkestől újra az élet forrásával harmóniába rendezni. Az orgon, mint az általános harmónia forrása, szétfoszlatja a sötét gondolatokat és kedvező feltételeket teremt a jó, pozitivitástól ragyogó, építő gondolatoknak.

 Sokan azok közül akik azt állítják hogy paranormális képességeik vannak, beszámonak arról hogy a negatív entitások, elementálok, démonok egyáltalán nem szeretik az orgon készüléket és szinte azonnal eltűnnek a közeléből.

  A legáltalánosabb felhasználása az orgon készülékeknek a mikrohullám káros hatásainak semlegesítésére irányul (a GSM telefontól a mikrohullámú sütőn át egészen a „cella“ tornyokig, ezek mindegyike tömény mikrohullámú nyalábokkal sugároz, a második általános felhasználása a sérült mikroklíma helyreállítására irányul, melyet a káros sugárzások, pl. a fent emlitett mobiltelefon adótornyok vagy valamilyen klimatikus háborúskodás folytán kibillentettek természetes egyensúlyából.

  Az orgon készülék feltalálója Wilhelm Reich professzor aki azt állította: „a szeretet, a munka, és a megismerés az életünk forrásai, és ezek kell hogy meghatározzák azt.“
  Reich szerint minden betegség oka az hogy az orgon energia megreked vagy a minősége nem megfelelő a testben. Megépített néhány kísérleti orgon készüléket amelyekkel sikeresen kezelt betegségeket. Rákos kísérleti egereken ért el figyelemreméltó eredményeket, növényeken végzett kisérletei igazolták hogy szó sincs „placebo“ effektusról. 1947-ben  a "The new republic" és "Harpers"-ben látott cikkek után az amerikai gyógyszer és élelmiszerfelügyelet (FDA) vizsgálódásokba kezdett aminek az lett az eredménye hogy sikerült betiltatniuk az orgon kezelést gyógyászati célokra.

Az orgonról és a védelemről

A továbbiakban szeretnék néhány szót írni a védelemről, és ez alatt az energetikai védelmet értem elsősorban. Ez egy hevesen vitatott terület és életünk minden szegmensére határozottan érvényes.
  A fokozott agresszivitás ami egyre nagyobb mértékben van jelen életünkben és határozottan kevesen vannak azok akik felvetik a kérdést hogy honnan származik, mi az oka ennek a tomboló agresszivitásnak. Sokan beszélnek a folyamatban lévő háborúról, a paranormális háborúról, vagy jobban mondva a láthatatlan világokban dúló háborúról. Annyit a hasznos oldaláról ennek a hadviselésről el lehet mondani hogy éppenhogy felhívja a figyelmünket a bensőnkben lakozó agresszivitásra, és tudatosabban próbálhatunk ezáltal levezetni ezeket a pszichikai nyomásokat amelyek évszázadok, vagy méginkább évezredek óta jelen vannak életünkben.
   Egy gyermek vagy a kamasz számára nehezen válik érthetővé ez a folyamat, mert ezek felismerése nem tartozik kimondottan a fiatalok erősségei közé hiszen ilyen zsenge korban még a fiatal test és elme nem áll készen az átfogó aspektusok megértésére.
   Az első lépésben meg kell tanulnunk „kidobni“ az altudatunkból az agresszivitást mert csak így tudjuk a mindennapi életünkből is eltávolítani azt, mert ha mégis jelen van akkor a tudatalattiban megbúvó agresszió a környező világból ugyancsak agressziót vonz magához.
  Így lehetünk sajnos tanúi a különféle asztrális harcoknak, így leszünk szenvedő áldozatai az energetikai vápirizmusnak, és oly sok más energetikai agressziónak melynek mindegyike komoly kárt tehet életünkben és környezetünkben. Ezt pedig senki sem akarja.
  Az orgon készülék és az orgon energia minderre hathatós megoldást kínál. Az orgon készülék erős eszköz a kezünkben azért hogy spirituálisan fejlődhessünk és tudatosabbá váljunk. Jó tudni hogy az orgon készülék segít egy magasabb spirituális szintre emelkedni de ezzel párhuzamosan nekünk is akarnunk kell ezt, és ez kulcsfontosságú az orgonterápia keretében.

  Ha úgy tekintünk az orgonterápiás készülékre mint egy sima háztartási gépre és nem fűzünk hozzá ssemmilyen elvárást akkor nagy az esélye annak hogy nem lesz számottevő eredmény. Ellenben ha olyan lelkiállapotba kerülünk ami lehetővé teszi az orgon terápia maradéktalan érvényesülését (meditáció, alfa tudati állapot, ima stb.) akkor az orgon készülék teljes gőzzel dolgozik majd az érdekünkben.

Miben segít az orgonterápia


Az orgon készülék segít:
- meggyógyulni
- védeni magad
-spirituálisan felébredni
-meggyógyítani a földet
-megtisztítani az  atmoszférát
-kitakarítani a szmogot a városodból
-kifejleszteni a pszichikai képességeidet
-leküzdeni az álmatlanságot
-megvéd az energetikai vámpíroktól
-leküzdeni az elektroszmogot

 Az orgon energia pozitívan hat életünk több aspektusára is többek között az öregedésre, az alvásszükségletre,  a külső agressziók iránti érzékenység(elektromágneses behatások). Közismert tény hogy a lecsökkent vitalitás egyenesen arányos az  immunrendszer minőségével, ebből pedig egyenesen következik az, hogy az elektromágneses anomáliák és spontán előforduló elektromágneses mezők, valamint mágia támadások, továbbá infoenergetikus tényezők hatásainak kitéve is védtelenek vagyunk.  
Az orgonterápia illetve az orgon generátorok a fenti életminőség-romboló faktorokat „lenullázza“, életünket teljessé teszi minden szinten!

  Az orgon generátor működési elve hozzávetőlegesen egyszerűnek mondható, és az organikus és anorganikus anyag kölcsönhatásán alapul (ami 50 - 50 százalékban képezi az összetételét) ami kölcsönhatásba lépve a halott, káros energiával - DOR (Deadly Orgone Radiation) -átalakítja azt jó, pozitív orgon energiává - POR (Positive Orgone Radiation)


  Az orgon generátor néhány jellemző tulajdonsága: - folyamatosan begyűjti és sűrűsíti a POR energiát.
- Nagyon nagy a hatósugara, környezetednek is segítesz vele, következésképpen magadnak is.
- bizonyítást nyert hogy erősen lecsökkentik a szmogot.
- ha ilyen készülék van a környezetedben akkor kevesebbet kell aludnod hogy friss és       kipihent legyél, de mindenképp az alvásminőség sokkal jobb lesz.
- jó támogatást biztosít lazításhoz és meditációhoz mert plusz energiát ad azért hogy magasabb energiák jótékony hatásainak legyünk élvezői.
- energetikai védelmet ad.

Hogyan használhatod az orgon készüléket?

  Tedd az orgon készüléket a hálószobádba az ágyad mellé - akár az ágyad alá - az orgon generátor azért fog dolgozni hogy jobban ki tudd pihenni magad. Egy rézdróttal rákötheted az orgon generátort, esetleg az orgonitot a ház vízvezeték rendszerére azért hogy megtisztítsa és pozitív (POR) energiával telítse a vizet. Elhelyezheted az orgon generátort elektromos háztartási gépek és berendezések mellé mert ezek mindegyike kissebb nagyobb mértékben ontja magából az elektromágneses turbulenciákat, főleg a mikrohullámú sütőre érdemes odafigyelni.
  Nagyerejű védelmet érhetünk el otthonunkban ha a helységek minden sarkába egy-egy orgonitot teszünk és így otthonunkat egy paradicsommá változtathatjuk, ami egységesen le van védve minden káros hatás és fekete mágia ellen. Jómagam a nyakamban hordok állandóan egy korong alakú orgon amulettet, egy rézdrótból készült dupla spirállal és öt darab nagyobb és durván csiszolt kvarckristály helyett 12-13 kicsi kristállyal. Meglepve tapasztaltam néhány nappal a viselése után - a feljebb leírt jótékony hatások mellett- elkezdem fogyni. Az étvágyam 40-50 százalékkal visszaesett ami nagy megkönnyebbülést okozott mert soványnak éppen nem mondhatom magam.

      Orgonit és orgon mátrix

  Az orgonit elnevezés egy új anyag-kategóriát jelöl amelyek többnyire fémrészecsék összekeverését jelentik egy szerves eredetű közegben (ebben az esetben ezen közegek túlnyomó részt epoxid vagy poliészter gyantát jelentenek). Ezt a kifejezést először K.H Weltz  használta aki először készített ilyen jellegű kompozíciót. Később ezen a néven vált ismertté minden olyan anyag ami ugyanilyen koncepció révén készült, de orgon mátrix néven is ismeretes. A fémrészek sűrűsége és mérete alapján az organikus közeg lehet alacsony, közepes, magas vagy pedig nagyon nagy sűrűségű, akkor ha a fémrészecskék nagyon finomra őrölt por formájában kerülnek felhasználásra.   Az orgonit készítésének változatos anyaghasználata és sűrűsége révén nagyon sokféle orgonittel találkozhatunk, mert az alapanyagokon kívül (gyanta és fémek) nagyon sok mást is fel lehet használni. Az orgon mátrixba be lehet építeni különböző oxidokat, porokat valamint sókat és kristályokat. Felhasználhatóak különböző tekercsek és spirálok vagy permanens mágnesek.
  Minden orgon mátrix képes kölcsönhatásba lépni az orgon energiával azért hogy átalakítsa és kiegyensúlyozza minek következtében jótékony (POR) pozítív energiával teríti be környezetét, de arra is képes hogy más energiaformákból (elektromosság, mágneses mezők, fény, hő) orgont állítson elő.
  Ezért képezi az orgonit az alapját minden olyan orgon készüléknek, mely készülékeket a környezet és legfőképpen az emberi lény energetikai kiegyensúlyozására használnak fel.
 
Orgon berendezések

Az orgon berendezéseket az orgon mátrix sűrűsége alapján, a rendeltetése, vagy a működési elvük (passzív-aktív) szerint osztályozzuk:

 A rendeltetésük szerint az orgon berendezések lehetnek:
   a.) orgon  akkumulátorok (kondenzátorok)
   b.) orgon  konvertorok
   c.) orgon  generátorok

  Az orgon generátorokat és konvertorokat bizonyos anyagsűrűség jellemzi, továbbá bizonyos működési paraméterek is.

Orgon akkumulátor

  Ahogyan azt Wilhelm Reich professzor is kimutatta kisérletei során, bizonyos szerves anyagok kombinálása (fa, pamut, papír stb.) fémekkel olyan mátrixot alkot ami képes arra hogy vonzza és koncentrálja az orgon energiát, és ezen enyagok váltakozó rétegekben való elhelyezésével orgon akkumulátort hozunk létre. Az első orgon akkumulátorok (Reich az 1940-es években építette őket) dobozformájúak voltak, fából és horganyzott vaslemezekből készültek.

Orgon generátor és konvertor

  A 90-es években Don és Carol Croft felfedezték hogy ha egy kvarcristályt hozzáadnak az orgon mátrixhoz az fokozza az orgon energia sűrűségét, sőt mi több, az ilyen orgon mátrix  képes átalakítani és kiegyensúlyozni mesterséges aktivitások következtében megromlott energiamezőt (mágneses tér, nukleáris sugárzás stb.) Ezekre a megfigyelésekre alapozva megépítik az első elektromágneses sugárzás káros hatásait semlegesítő készülékeket melyeket  "Tower Busters"(TB) és "Holly Hand Grenades" (HHG) néven ismerünk . Mindkét készülék orgon energia konvertor de strukturálisan egész más elgondolás szerint építették őket.
   Az orgon energia konvertorok passzív berendezések közepes és közepes/magas anyagsűrűséggel. Az orgon konvertoroktól eltérően, az orgon generátorok képesek orgon energiát előállítani akkor amikor az orgon mátrix - ebben az esetben magas és nagyon magas sűrűségű - kölcsönhatásba lép más energiákkal (elekromagnetikus, hő, fény). És mert minden generátornak tartalmaznia kell gerjesztő modult (túlnyomórészt elektronikusat) ezeket nevezzük aktív generátoroknak (aktív módban dolgoznak). Az orgon generátorok egy külön csoportot alkotnak. A forma-effektus használatával (piramis, gúla) mint alapvető geometriai forma, mindkét típusú eszköz minőségét nagymértékben javítja.


Alkalmazásai

-erős elektromagnetikusan sugárzó helyekre kell helyezni őket (monitor, televízió, számítógép, mikrosütő).

- geopatogén zónák fölé (Hartman csomó) egyenesen a földre.

- az emberi testen a problémás területekre kell tenni vagy ahol megbomlott az energiaegyensúly.

- növények mellé a jobb fejlődés érdekében.

- akut fájdalmak és bántalmak esetén a készülék alapját kell az érintett testfelületre helyezni, krónikus megbetegedés esetén fele-fele időtartamig kell alapjával és csúcsával a beteg testrész felé irányítani.

- Az emberi test hét fő csakrájára harmonizálás és dinamizálás céljából ( a csúcsával a csakra felé).

- általános harmonizálás és energizálás céljából a test előtt kell elhelyezni a gerincoszlop legalsó részén.

FONTOS
Figyelembe véve hogy ezeknek az erős orgon készülékeknek a használatával a kezdeti időszakban fizikai és pszicho-emocionális megtisztulási folyamatok indulnak be, ajánlott fokozatosan növelni a felhasználásukkal töltött időt. Nehéz pontos időintervallumot meghatározni azon egyszerű oknál fogva hogy minden élőlény és organizmus egyedi, de mint általános szabályt, tartsuk be azt hogy az első héten 30 percnél tovább naponta ne dolgozzunk vele, de mindenki szabadon növelheti vagy csökkentheti ezt az időszakot annak függvényében hogy milyen lelki, testi és spirituális egészségnek és erőnek örvend.

Nincsenek megjegyzések: