2010. november 24., szerda

A világ mágikus oldala

Itt csakis olyan mágia elemzésekkel foglalkozom amelyeket csak elég ritkán találsz meg itt az interneten vagy máshol. A pénz, egészség valamint a jólét tudatos vonzása a mágiával neked is jár.
  Tudtad például azt hogy mindannyian magunkhoz vonzzuk mindazt amiben élünk, amivel körül vagyunk véve? Nem a köznapi elkoptatott filozófiát akarom ezzel hangsúlyozni.
  A képekre gondolok amiket valamennyien magunkban kivetítünk arra a bizonyos mágikus képernyőre. Mert azt kapjuk amit ezen látunk, ezen a képernyőn. Ide értem az emberi kapcsolatokat, boldogságot, boldogtalanságot, a pénzt és egészséget vagy annak hiányát. Mindenki aki szeretettel gondol rád, kedvel téged, az igazi katapult a jólét, pénz, egészség felé.

De ha nem....Akkor a mágia ellened fordul.
Hogy miért? Azért mert minden kimondott és ki nem mondott szó hacsak gondolatban is hangzott  el, az egy olyan csomag amely megtalál bárhol is vagy. És tehet veled jót is rosszat is. Mert neki teljesen mindegy. Ő olyan csomag ami csak egyet tud. Azon dolgozik hogy az ártó szándék valóra váljon.
  Igen kedves olvasó, jól gondolod, elérkeztünk az átokhoz amire bárki képes jóllehet legtöbbször fogalmunk sincs róla hogy azzal amit gondolunk vagy mondunk áldani, de ugyanakkor átkozni is tudunk.
  Sorsunkat mi alakitjuk, többnyire tudatlanul azzal amit gondolunk, teszünk. Arra vagyunk programozva alapvetően hogy boldogok legyünk. Minden ezoterikus tanításban szinte csak lélekkel és szellemmel foglalkoznak, mert a test csak egy tartály amiben a  lélek és a szellem ideiglenesen tartózkodik. Akkor eléd is tárom a nagy okkult igazságot.
  Az élet értelme az hogy a lélek és a szellem tanuljon és tapasztaljon itt ezen a világon. És amikor elérkezik az idő, a halál pillanatában a lélek eltávozik a testből, de magával viszi az összes tapasztalatot amit itt ebben a testben szerzett. Ha szükséges, a lélek bizonyos idő elteltével újra testbe születik, és újra tanulni és tapasztalni fog mindaddig, ameddig meg nem tanulja mindazt amire szüksége van: ez mindenkinél más és más.Van aki türelmet, másnak együttérzést vagy az önzésből való kigyógyulást kell megtanulnia. A skála hatalmas és mint mondtam a tanulnivaló akármi lehet.
Testi-lelki egészségünk megőrzése a lélek épségben tartásával kezdődik. 
Mindenkinek  vannak félelmei.  

Ki a sötéttől, főnökétől, munkahely elvesztésétől, pókoktól, kudarctól,vagy banki tartozása miatt fél.
                                                                    
  De itt és most elárulom neked: minden félelmed még több félelmet vonz magához, ne engedd hogy  uralkodjon rajtad, űzd ki magadból.
Ezt úgy kell csinálni hogy a képzeletbeli képernyődön (a lelki szemeid) a félelmed ellentétjét (pozitív dolgot) kell megjelenítened. Lásd magad előtt minél színesebben, élethűbben azt a pozitiv eseményt de ami még nagyon fontos: legyél meggyőződve arról hogy ez igaz és valóságos lesz. Az elején nagyon nehéznek tűnik, de sok ismétlés után azt veszed majd észre hogy valami megváltozott az életedben, a félelmeid eltűnnek, jobb lesz az életed azáltal hogy a negatív romboló erőket eltaszítottad magadtól. És ez így van jól mert így szabad utat adsz önmagadnak az egészség, pénz, egy teljesebb élet eléréséhez.
Google PageRank

Nincsenek megjegyzések: