2018. szeptember 30., vasárnap

Gyertyamágia a szerelemért

A gyertyamágia ősi múltra tekint vissza.


Ez a létező legegyszerűbb formája a mágiának, amely szerint az eldöntött cél érdekében bizonyos színű gyertyát használunk, miközben az elérendő célra koncentrálunk a gyertyamágia végzése közben. A piros gyertya a szerelem érzésével valamint szenvedéllyel harmonizál, a zöld gyertya a jólétért felelős, a rózsaszín gyertya a barátság továbbá az igaz szerelem, a narancsszínű gyertya pedig a kreativitás valamint szerencse, a kék színű gyertya az egészség védelmére vagy helyreállítására szolgál. 


Gyertyamágia otthon, szerelmi mágia gyertya szertartás.

A fekete gyertya magába szívja a negatív energiákat, a fehér a tisztaságot, őszinteséget, igazságot jelképezi, a sárga a kreativitást valamint a bizalmat szimbolizálja. Mielőtt kezdetét venné a gyertyamágia legyen tiszta előtted az hogy mi a célod, szerelem, boldogság, jólét, mit akarsz tenni, miért akarod ezt tenni. Amikor gyertyával dolgozva próbálod a szerelemet befolyásolni, a szerelem érzését, vonzalmat, a romantikus kapcsolódást, barátságot felépíteni, ezek ártalmatlan praktikák.

További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.




A gyertyamágia-színek

Ezek kiválasztása nagyon fontos, de amikor olyan emberre akarod alkalmazni a gyertyamágia hatalmát, akikről tudod hogy melyik a kedvenc színe akkor használhatod azt a színt bármilyen gyertyamágia végrehajtására.



Legyél bölcs, kreatív stratéga.


Ha különleges, személyre szabott szertartást végzel bizonyos szellemek, elementálok vagy Istenség segítségét igénybe véve akkor nyilvánvalóan olyan színeket kell választanod amelyek harmonizálnak az előbbi felsorolt lények energiáival. 


  A gyertyamágia párhuzamosan használható a piromanciával, gyertya-jóslással, a Cero-Mansi szertartással karöltve melynek során az olvadt viaszban formákat, arcokat, továbbá különböző színeket láthatsz, noha jóval több koncentrációt igényel mert a szertartás során felmerülő jövőképek egyszerre tudnak szubjektívnek valamint objektívnek látszani.







1 megjegyzés:

..... írta...

Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
1) Szerelmi varázslatok
2) Elveszett szerelmi varázslatok
3) Válási varázslatok
4) Házassági varázslatok
5) Szerelmi varázslatok.
6) Elválasztó varázslatok
7) Száműzd el a volt szeretőt
8.) Szeretnél előléptetni.
9) lottó nyerő varázslatok
10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
12) varázslat a megszállottság megtörésére
Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
WhatsApp: +2348155926512