Kristályterápia

  Még a legelején szeretném leszögezni hogy a kristályterápia és a gyógykőterápia nem váltja ki és nem helyettesíti a hagyományos gyógyászatot.
  De nagyon sokat tud segíteni a gyógyulásban és érezhetően felgyorsítja a gyógyulási folyamatot mert energetikai és spirituális szinten is kifejti hatását. Ennélfogva ellensúlyozza a gyógyszerek többségének mellékhatásait. A fizikai test gyógyulását nagymértékben fel lehet gyorsítani ha tudatosan stimuláljuk a spirituális, mentál és energiatesteket. A kristályok összekötő kapcsok a mi akaratunk és ezek között a finomtestek között.
  Ha még nem tudjuk hogyan kell öntudatunkat olyan magas szintre emelni hogy a betegségre egy a fizikainál magasabb szintről tudjunk hatni, akkor ugyanezt a munkát a kristályok segítségével el tudjuk végeztetni.
A kristályterápia lényegében azt jelenti hogy felhatalmazzuk a kristályokat arra hogy hassanak a betegségre, tudva azt hogy a kristály természetes módon fejti ki áldásos hatását, harmonikusan és fényességget árasztva.
  Amikor kezeléseket végzünk a kristályokkal jó ha minden csakrára jut egy kristály, mivel ha a csakrákat ily módon erősítjük akkor a csakrák kölcsönösen segítik, erősítik egymást vagyis gyorsul a gyógyulási folyamat.


Beavatkozási szintek:


(1) Energetikai gyógyulás.
(2) Konvencionális gyógyászat, fizikai és biokémiai anyagokkal (gyógyszerek) , sajnos ez tart a leghosszabb ideig valamennyi közül
A nehéz betegségekből való felgyógyulás több életcikluson keresztül is eltarthat.


  Egy ember belehalhat egy ilyen nagy betegségbe, hogy azután egy következő megtestesüléskor ugyanazzal a bántalommal legyen kénytelen együttélni.
  Energetikai gyógyítást a legkézenfekvőbb oly módon végrehajtani hogy a beteg területre tesszük a kristályokat - vagy - egyenesen a kristálynak megfelelő csakrákra, mert idehelyezve a kristály hatása direktebb tehát közvetlenebb és ezáltal úgymond egy kalap alatt több problémát tud megoldani.


Mentális gyógyulás


 A gyógyulás nagyon rövid ideig tart ha az elme erejét is bevetjük (meditáció kristályterápiával egybekötve és az önelemzése a betegség okát, okait illetően) és amikor a beteg rájön erre, a gyógyulási foyamat rövid időn belül elkezdődik.


A gyógyítás kristálymeditációval történik, miközben keressük a lehetséges múltbéli okát, okait a kiegyensúlyozatlanságnak ( pl. pesszimista gondolkodás, ellenszenv, dühkitörések valami vagy valaki iránt, megbocsátás hiánya stb.) A mentális kristályterápia csak fizikai test megbetegedésein segít. Ezáltal eljutunk a létezés okkult aspektusainak egy jobb megértéséhez. A szeretet sok ilyen ismeretlen szempontja releváns lehet a betegségmegelőzés szempontjából, hiszen szorosan összefügg azzal a képességünkkel hogy szeretünk, szeretni tudunk és teljes mértékben el tudjuk fogadni önmagunkat is. Minden kristályterápia, minden másfajta terápia a világ minden jelensége és megnyilvánulása spirituális természetű.


Minden a Szellemben van, ezt mondják a Felső Asztrálban: ,,Gomes rines sit eoli nes”.


A Szellem Isten Fényessége.


A Fényesség Istene teremtett bennünket, embereket az ő hasonlatosságára.


  Nem könnyű egyből átugrani azt az űrt ami elválaszt egy ilyen léptékű gyógyulástól, ezért azt javaslom hogy keress egy mestert, vagy tapasztalt személyt aki segít neked elsajátítani a fent leírtakat és azt is ami onnan esetleg kimaradt. A spirituális szinten való gyógyítás, amelyben igyekszünk az Isteni példát követni, teljes mértékű szellemileg, testileg és lelkileg.