Törd meg az átkot!

 Törd meg az átkot! Hogyan vedd le a rontást, és hogyan törd meg a fekete mágiát vagy hogyan távolíts el egy ártó szellemet.

  Úgy érzed valaki rossz szemmel néz rád, rosszat akar neked, netalán irigységéből fakadóan tett valamit ellened, megátkozott vagy az otthonodra bocsátott rontást?
Mindenféle balszerencse kísért, nem vagy képes arra ami hajdanán soha nem okozott gondot, a pénz kifolyik az ujjaid közül?

  Akkor védelemre van szükséged a fekete mágia és rontás ellen, olyanra, amely felszabadít az összes ártó szándék alól.Természetesen az eredmények nem azonnal mutatkoznak, de lesznek egybeesések, jelek amelyek megerősítik a fekete mágia illetve rontás tényét. Ha a rád szabadított átok túlságosan erős és már régóta fennál, meg kell ismételni a szertartást akár többször is, egészen addig ameddig a kívánt eredménnyel jár. Biztos vagyok benne hogy az itt összegyűjtött szertartások segítségével egy jobb életet teremthetsz magadnak méghozzá saját erődből, a kockázat legkissebb nyoma nélkül hiszen ezek régi fehér mágia szertartások, melyek az ősi Indiai és a Kelta kultúrából származnak. Ehhez a szertartáshoz erős hitre, bizalomra és szorgalomra van szükség és arra ,hogy ne facerkodj semmilyen negatív gondolattal..

Hozzávalók:
1 fekete gyertya, ami magához vonzza a negatív energiát
1 fehér gyertya, a pozitív energiáért
1 zöld gyertya, a gyógyulásért, és az aura vagy energiapajzs megerősítésére

 Ürítsd ki az elmédet, kerülj egy meditatív állapotba, mint amikor imádkozol, gyújtsd meg a fehér gyertyát és mondd:

Földanya, Tűz, Szél, Víz és Szellem,
Kérlek benneteket hogy szabadítsátok fel
a testemet minden negatív energiától!

Legyetek Áldottak!

Gyújtsd meg a fekete gyertyát és mondd el ugyanezt.

Gyújtsd meg a zöld gyertyát és most mondd ezt:

Földanya, Tűz, Szél, Víz és Szellem,
Kérlek benneteket hogy szabadítsátok fel,
és gyógyítsátok meg a testemet minden
negatív energiától!
Legyetek Áldottak!


Mindent egy nyugodt helyen kell csinálni, ahol senki és semmi nem zavarhat meg közben. Ezután lazítanod kell körülbelül 15-20 percet, melynek első öt percében arra törekedsz hogy az égvilágon semmire se gondolj, de ezt követően gondolatban, az általad végzett fehér mágikus szertartás jótékony hatásaiól, a legvalószínűbb hatásmehanizmusáról kell elmélkedned, meg hogy milyen módon lehetne a legnagyobb segítségedre.
 Ajánlott ezt a rituálét hetente egyszer elvégezni. Nyugodtabb leszel, frissebb, és a tested is vitalitással, életerővel fog feltöltődni.

Ha a fentiek ellenére még mindíg érzed az ártó, negatív energiákat, vagy reccsen a bútor a házban, az azt is jelentheti hogy az átkot szellemek által viszik véghez, vagy, az a bizonyos személy meghalt, és nincs tudatában annak a rossznak amit csinált, ebből kifolyólag tovább táplálja a saját gyűlöletével a maga által létrehozott rontást, jóllehet már a Purgatóriumban van a két világ között, tehetetlenül, mégis megrekedve a lelki fejlődésének ebben a szakaszában. Erre az esetre be kell vetni a "nehéztüzérséget" hogy elűzzük az ártó lelket.

 Ez a mágikus szertartás része egy nagyon régi írásnak, mely arra hivatott hogy elűzze a hivatlan vagy gonosz szellemeket, lelkeket.

Szükség lesz a következőkre:

 -2 tányér étel ( ha van sejtésed hogy ki lehet az a lélek, akkor olyan étel   kerüljön a tányérba melyet az illető életében szeretett)

 -2 pohár bor (ha az elhunyt életében nem fogyasztott szeszesitalokat,   megtölthetjük   teával, üdítővel is.)

 -1 pohár víz

 -egy közepes nagyságú edény

 -2 gyertya: fekete és fehér

 -tengeri só

 -egy zsineg, vagy egy ragasztószalag

 -némi tömjén, és néhány szárított, kellemes illatú növény, mint pl. zsálya, rozmaring

  Rajzolunk a padlóra egy háromszöget a zsineget használva, vagy ragasztószalagból  készítjük el, a lényeg az egyenlő oldalú káromszög. Benne elhelyezed az egyik tányér ételt,   az egyik pohár bort, kevés tömjént és a közepes méretű edényt vízzel.Úgy kell állnod hogy a háromszög ne feléd mutasson.( Alap, oldal).
  Rajzolj egy tökéletes kört a tengeri sóval, és állj ebbe a körbe. Ügyelj arra hogy a kör folytonos legyen és a só is egyenlően képezze a kör falát.
  A kör belsejébe teszed a maradék tömjént, a pohár vizet, a másik pohár bort, a másik tányér ételt, a fehér gyertyát, a fekete gyertyát.

 Gyújtsd meg a fehér és a fekete gyertyát miközben fennhangon imádkozol. Szerintem a legalkalmasabb ima a Mi Atyánk, de ha latinul mondod az még jobb. Emlékezz, az ördögűzők is latinul mondják a Római Rituálékat és nem véletlenül. Fogd meg a pohár vizet mindkét kézzel, és mondj el még egy imát, tetszésed szerint válassz olyat, amelyik bizalommal és erővel tölt el téged.

 Koncentrálj néhány pillanatig a légzésedre és képzeld el amint a mennyek fényessége reádragyog és erővel tölt el. Gondold azt hogy feltöltődtél. Lásd, amint a víz intenziven csillog a pohárban. Ha ezt a képet tisztán képes vagy megtartani az elmédben akkor megihatod a pohár vizet, miáltal energiát veszel magadhoz.
  Ezután erősnek és feltöltődöttnek fogod érezni magad.

 Gyújtsd meg a tömjént az egyik gyertyánál, és indulj el vele az óramutató járásával megegyező irányban, de a kör belső fala mentén, és ne lépj ki a körből: közben képzeld el hogy minden zavaró, negatív tényezőt kitörölsz ebből ebből a körből. Hagyd a tömjént füstölni, fogd meg a fehér gyertyát és kívülröl járd körül a kört az óramutató járásával megegyező irányban. Érezd az Isteni erőt amint sugárzik, mindent betölt, beleértve téged is.

Ezáltal a kör, lángoló gyertyává, vagy tűzgömbbé válik amelyet senki és semmi át nem törhet, kivéve ha azt te megengeded.LinkFarm - minőségi linkgyűjtemény