2020. december 4., péntek

Piros gyertya jelentése.

A piros gyertya szoros összeköttetésben van az egészséggel, a szexuális erővel, a fizikai erővel, a szenvedéllyel és a karrierrel is. 

A piros gyertya legjobban a vért, a nemiséget, a termékenységet szimbolizálja. A piros gyertyák szerelmi kötés által égető szexuális vágyat gerjesztenek.


További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.


A piros gyertya általában energiát, szenvedélyt, akaratot szimbolizál nem csak szerelmi kötés létrehozásakor hanem szakmai, üzleti versengés szempontjából is.

Piros gyertya jelentése.


A piros gyertya hatásosan aktivál és megold teljesen reménytelennek tűnő élethelyzeteket esetleg kedvezőtlenül alakult szituációkat.

A piros gyertya nagy lendületet adhat személyes vagy szakmai projekteknek.

A piros a siker és a diadal színe is. Ha szerencsét akarsz az életedben, gyújts meg egy piros gyertyát.

A piros gyertyában van egy olyan potenciál melynek segítségével képesekké válunk fölülmúlni saját magunkat. Ha piros gyertyákat tartasz a házadban, meglátod mekkora erőt kölcsönöznek akár nagy horderejű kihívások esetén is.

A piros színű gyertya számos pozitív energiát vonz magához minek köszönhetően megtalálod a motivációt céljaid eléréséhez. Ha több piros gyertyát égetsz akkor a hatás többszörös lesz.

Ezek a gyertyák inkább szenvedélyes, mint romantikus szerelmet gerjesztenek, de nagyon kedveznek a szexualitásnak és termékenységnek.piros gyertya képviseli a véges földi örömöket.

A piros gyertya segít optimistának maradni, távol tartja a negatív hozzáállást, megerősít téged az ellenségekkel szemben. A piros gyertya a büszkeséget, a bátorságot, a haragot de az erős érzelmeket is képviseli.


Mire használhatod a piros gyertyát?


A piros gyertya a harag, a fizikai elégedettség és a tiszta vágy felébresztésére használható. Bátorságot kölcsönöz hogy szembe tudj nézni a kihívásokkal. Megerősíti az önbizalmat és önfegyelmet.

Gyertyamágia.


A gyertyamágia szertartásokban amikor gyors eredményre van szükség bátran választhatod a piros gyertyát,  mivel a túlélést, az életerőt és az akaratot is szimbolizálja.


Amikor meggyújtasz egy piros gyertyát azzal megerősíted szexuális szenvedélyedet, testi egészségedet és szerelmedet. 


Piros gyertya és a szerelem.


Piros gyertya, szerelmi kötés gyertya.


Ha be akarod vonzani az életedbe a nagy őt, vagy a meglévő kapcsolatodat szeretnéd megerősíteni akkor a piros gyertya a legjobb választás.


Melyik napon gyújts gyertyát?


A Kedd a megfelelő nap a piros gyertya rituálé elvégzésére. A hiedelmek szerint ez az a nap melyet győzelem követ, de a kedd Mars Istennek  felel meg aki a háború és a harc védnöke is volt a római mitológiában.

A piros gyertyát bármikor meggyújthatod de a legmegfelelőbb időpont a kedd és a szerda.





2 megjegyzés:

Daniella írta...

Ezt a tanúságtételt megosztom a kapcsolataikban szenvedő partnerekkel, mert van egy tartós megoldás. A férjem 3 évre elhagyott engem és a lányunkat egy másik nő miatt. Megpróbáltam erős lenni csak a gyerekeimért, de nem tudtam kontrollálni a szívemet gyötörő fájdalmakat. Megsérültem és összezavarodtam. Segítségre volt szükségem, ezért kutattam az interneten, és rábukkantam egy oldalra, ahol láttam, hogy Dr. Ediomo, egy varázsló segíthet a szerelmesek visszaszerzésében. Felvettem vele a kapcsolatot, és ő egy különleges imát és varázslatokat végzett értem. Meglepetésemre, 2 nap után a férjem hazajött. Így találkoztunk újra, és sok szeretet, öröm és béke volt a családban. Megoldásokért felveheti a kapcsolatot Dr. Ediomóval is, aki egy nagy teljesítményű varázsló
1) Vissza a barátod
2) Egyesítse újra férjét vagy feleségét
3) Ha éjszakai kancái vannak
4) HIV és hepatitis gyógyítása
5) Erőteljes Magic gyűrű
6) Szerencse varázslat
7) A megszállottság megszakítása
8) Meddőség férfiaknál és nőknél.
WhatsApp: +2349132180420/
+2348155926512
E-mail: drediomo77@gmail.com

Névtelen írta...

Nekem is szükségem lene a segicsegre