2010. november 25., csütörtök

Pénzmágia

Pénzmágia  A pénz magunkhoz vonzása semmiben sem különbözik a többi vágyunk vonzásától. Mert a világ egyik alapvető törvénye a vonzás törvénye.
Leírok egy pénz-meditációt.
Pénzmágnesnek képzeled magad, ami a pénzt vonzza a lelki szemeid előtt. Majd lásd ahogy a pénz vonzása által minden lehetséges pozitiv módon áramlik hozzád a pénz, úgy ahogy a mágnes a vasat vonzza. Lásd, hidd és tudd azt hogy ez megvalósul, sőt mégjobb ha úgy állsz hozzá hogy már meg is történt.
  Mindennap végezd el ezt a meditációt akár többször is. Hamar érezni fogod a változást, de legelőször a lelki egészséged lesz sokkal jobb, aztán jönni fog a többi is.Amit az előbb leirtam mindenre érvényes. A nagy szerelemre, egészségre, jobb állásra vagy bármi másra. Ha úgy érzed visszahúz valami az életben, fékezve érzed magad vagy mágikus támadásra gyanakszol használd a vonzás törvényét és a kristályokat a boldogulásodért. Hiszen nem kerül semmibe csak egy kis meditácóba.
És most néhány szót arról szólnék hogyan működik a mágia. A gondolataidnak rezgései vannak, mint bármelyik tárgynak, kristálynak. A gondolatok rezgései mégis különlegesek azért mert egy magasabb szférában, az asztrálsikon illetve a mentálsikon válnak azzá amit gyűjtőnéven Elementáloknak neveznek. Felhasználhatod őket és a mágia hatalmát a saját céljaid megvalósitására.

Az Elementálok gondolatformák.

Az asztráltér hemzseg ezektől a félig-meddig intelligens lényektől melyeket  mi emberek teremtünk a gondolatainkkal. Természetesen másfajta elementálok is vannak nem is kevesen (természeti elementálok) de most még nem térek ki rájuk. Az intelligenciájuk látszólagos mivel nem tudnak önállóan gondolkodni de keresik a saját magukhoz legjobban hasonlitó elementálokat és ezekkel csoportot alkotnak. Tehát negativ elementál negativ elementált keres (taszítja a pénzt) míg a pozitív elementál pozitív elementált keres (vonzza a pénzt).

Ugye kezded érteni ?
Rendkívül fontos a negatív (káros) elementálokat (gondolatformákat) elűzni. Ne felejtsd el hogy amint odébb mondottam más emberek által létrehozott elementálok is kisérgethetnek, és ezeket nevezzük rontásnak ha negatívak. Minden rontást meg lehet szüntetni de előfordulhat hogy mágikus tudományokban igen jártas szakértőre van szükség amikor már nem elég a meditáció. Mindenképpen megéri mert az egészség önmagában is megéri.

  Pozitiv hozzáállásoddal és elementáljaiddal ellensúlyozni tudod a külső rontó tényezőket. Igy szerencséd lehet egy állásinterjúban, megkaphatod az állást amire vágysz, akár szerencsejátékban  nyerhetsz. Erős túlzás lenne kijelenteni hogy ezek után sült galambok repkednének, de mindenképpen nyertes pozicióban leszel ha ezeket a mágia gyakorlatokat használod.
Mert a tudás hatalom, a mások és a saját életed fölött.
3 megjegyzés:

Névtelen írta...

I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for permitting me to comment!


my web page ... tudomany

Névtelen írta...

I every time used to read article in news papers but
now as I am a user of net therefore from now I am using net for content,
thanks to web.

Here is my page mellekhtas

Névtelen írta...

naturally like your website but you need to check the spelling on quite a few of your posts.
A number of them are rife with spelling problems
and I to find it very bothersome to tell the reality on the other hand I will surely come back again.

Also visit my website - tudomany