A Kristály tisztítása

Nem fontos hogyan kerültünk a kristályok birtokába, a fontos az ahogyan használni fogjuk. Ha magunknak választottuk őket tudatos módon akkor egyszerűbb mivel akkor már létezik egy rezonancia-kölcsönhatás közöttünk és a kristály-kristályok között amelyeket állandó jelleggel kibocsájtanak.
Ha tudattalanul esett rájuk a választás akkor ezeket a jeleket a gondolataink ösztönös vonzalomnak fogják betudni, függetlenül az alakjától vagy színétől. Bárhogy is legyen, válaszd azt a kristályt amelyik a legjobban tetszik.
Ha egy barátodnak akarod megvásárolni akkor intenzíven el kell képzelned magad előtt az arcát miközben tenyeredet a kristályok felett mozgatod.
Becsukott szemmel a lehető legjobban elképzeled a barátod lelkivilágát, megpróbálod elkapni az elképzelt tekintetét abban a pillanatban amikor a vizualizációs gyakorlat a legintenzívebb. Amikor kinyitod a szemed akkor kell kiválasztanod azt a kristályt amelyik a legjobban tetszik.


Ezzel az egyszerű módszerrel a kiválasztott személlyel alkotott telepatikus kapcsolat segítségével kiválaszthatod az adott személynek szánt kristályt, amit valójában ő maga választott ki a te közreműködéseddel.


Mostmár van egy kristályunk!


Ez azonban tartalmazza a természetes rezgéseket amiket a hegy belsejében szerzett meg, nagyon magas hőmérsékleten és a tektonikus mozgások következtében létrejövő nyomás folytán. Bizonyos kristályok, információt és energiákat tárolnak mint a számítógép merevlemezei, ami földanya fejlődését tartalmazzák.


A legegyszerűbb módja a kristályok lenullázásának az hogy természetes sóba tesszük és betakarjuk vele hogy ki se látsszon. Nagyon-nagyon fontos hogy a só ne a kereskedelemben kapható jódozott vagy bármivel kezelt, fehérített só legyen hanem fürdősó, amit kibányásztak és megőröltek, semmi más procedúrának vagy keverésnek nem vetettek alá. Itt említeném meg a különböző tengeri sókat amelyeket a tengerből párolnak le, és a Himalájai só ami halvány rózsaszínű.
A só eltávolítja a szennyeződéseket “kimossa“ a kristályok szerkezetéből a negatív töltéseket, felkészítve ezzel őket a tulajdonosaik rezgéseinek fogadására.


Miután kibányászták őket a föld mélyéből minden ember aki csak hozzájuk ért vagy csak rájuk nézett valószínűleg beléjük égette a saját informatikai lenyomatát.
Ezért kell a frissen megvásárolt kristályokat megtisztítani a megmaradt felesleges plusz rezgésektől hogy majd ezután átadhassuk nekik a saját rezgéseinket és energetikai lenyomatunkat.


Most a kristály készen áll arra hogy igazából a mienk legyen.