2021. december 4., szombat

Hogyan legyek boldog.

Ha megfigyeled önmagad akkor könnyen rájössz hogy a vágyaidat hajszolva éled le életed, amikor pedig elérted áhított vágyadat egy rövid ideig kiélvezed a vágy beteljesülését, boldog vagy, meg vagy elégedve de hamarosan új vágyat hajszolsz tovább. A vágy hajt előre a cél felé vezető úton. Folyamatosan célokat kitűzve majd megvalósítva haladunk életünk idővonalán, ami rendben is van ameddig a boldog célt a várt időn belül el nem éred. De mi történik amikor nem várt fennakadások késleltetik a megvalósulását? 

Hogyan legyek boldog.


Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyúrú. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.


Előbb-utóbb mindenki szenvedni kezd ha a boldog beteljesülés elmarad. A szenvedésnek ezer arca van. Egy viszonzatlan szerelem, pénz, karrier, boldogtalan házasélet, gonosz főnök, rosszindulatú kollégák vagy szomszédok megannyi okot szolgáltathatnak a boldogtalanságra. minden emberi lélek alapvetően arra áhítozik hogy minden illetve mindenki kizárólag az Ő édes akaratát kövesse majd teljesítse, de a dolgok szinte soha nem alakulnak így. 


Boldog vagy?


Nincs közöttünk aki azt mondaná: „Köszi szépen, én már túlságosan boldog vagyok, nem szeretnék még ennél is boldogabb lenni”. „Tudnod kell mit akarsz hogy elérd a célod”. Ez mindenki számára ismert mondás. De hogy valójában hogyan működik azt már sokkal kevesebben tudják. A látható világ árnyékában meghúzódik egy láthatatlan világ ami a valóságot irányítja. 

Hogyan légy boldog.



Ez egy olyan dimenzió ahol a vágyaid magvai kicsírázhatnak majd megvalósulhatnak a fizikai síkon is. Tudnod kell hogy minden energia, még ami nagyon anyaginak illetve szilárdnak látszik is. Nincs olyan hogy az anyag legkissebb építőköve mivel az anyag legkissebb építőköve energia. Fontos megértened: minden és mindenki energia: te, én, a telefonod, a kocsid, embertársaid, a tárgyak az egész világ energiából továbbá rezgésekből jön létre. Amikor boldog vagy ezt az érzést sugárzod ki. Érdemes a leghosszabb ideig ezt tenni. Azért hogy megértsd amit a továbbiakban leírok elengedhetetlen eme a tények ismerete.


Mit tehetsz azért hogy boldog légy.


 Amikor például imádkozol valamiért a szavaknak nincs nagy jelentősége, mert a lényeg az érzelmeken van. A megnyilvánulatlan valóságban ahol a vágyak először időznek nem számítanak a szavak. Eme alternatív valóságra csak érzelmekkel lehet hatni. Az érzelem olyan univerzális és egyedi nyelv amivel kommunikálni tudsz ezen a szinten. Amikor vágysz valamire teljes erővel arra kell összpontosítanod hogy a vágyad már meg is valósult, éld meg ezt az elképzelt boldog állapotot mintha már meg is történt volna. Amikor sikeres boldog emberekről hallasz akik tudják mit akarnak de rendszeresen meg is valósítják vágyaikat, róluk tudnod kell hogy ők intenzíven elképzelik és érzelmektől gazdagon átitatva megélik azt a célt amit kitűztek maguk elé, mintha már meg is történt volna. 

Sikerélmény, boldogság.



 A tudatod olyan kapu melyen keresztül érzelmeidet eljuttathatod abba a dimenzióba ahol a boldog élet teremtése történik. A teremtés folyamatosan zajlik a kollektív és az egyéni öntudatban is. Ha a lehető legtöbb időt ebben a boldog lelkiállapotban töltesz a materiális síkon elkerülhetetlenül megjelenik amire vágysz. 


 A szabad akarat. 


 Más emberek szabad akaratát soha semmilyen körülmények között ne befolyásold. Itt elsősorban szerelmi vágyakra gondolok, ne akard hogy egy másik ember szeressen téged amikor nyilvánvalóan nem táplál szerelmes érzéseket irántad. Nem lehetsz boldog sem te, nem lehet boldog a párod sem csak rövid ideig. Inkább éld meg a boldog érzést miszerint találkozol valakivel akivel minden szempontból összeilletek és együtt boldog pár lehettek. 


 A boldog valóság megteremtése. 


 Sokkal könnyebb más embereket megváltoztatni mint saját magunkat. Aki a saját érzéseit akarata segítségével a saját szolgálatába tudja állítani szinte nem is ismer lehetetlent. Mikor első alkalommal próbálkozol elméd logikája biztosan ellenkezik: hogyan is lehetne valóság ami még nem is történt meg. Fel tudod oldani eme ellentmondást amit a gyakorlatias elme folyamatosan eléd gördít. 

akarat, szabad akarat, akaraterő.



Fel kell szabadítanod tudatod erejét azért hogy teljesebb életet élj és ismerd meg a teremtés valódi folyamatát. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, de a szerencse mint olyan valójában nem létezik, mindennek van oka, egy lottónyereménynek is. Csupán nem ismerjük azokat a folyamatokat amelyeket a megnyilvánult valóságban véletlennek vagy szerencsének gondolunk. Ha eddig a sorsszerűségben hittél biztosan gondot okoz majd neked másképpen hozzáálni az élethez. Az vagy amit gondolsz magadról és ami még fontosabb, az vagy amit érzel. Ha gondolataid nap mint nap negatívak akkor az érzelmeid is azok lesznek. Amikor boldog vagy a pozitív gondolatok pozítív érzelmeket szülnek. Ezért az érzelmeid nap mint nap megerősítik azt a valóságot amit te nem is akarsz, mégis emberek tömegei teszik ezt napról napra. 


 Elme és tudat.


  A test és a tudat nem tud különbséget tenni a képzelet és valóság között. Ez lehetővé teszi a képzelet általi teremtést. A nap minden percében folyamatosan teremted azt a valóságot amiben éppen vagy. Minden sóhaj teremtő erővel bír. A tudatosságát minden ember képes magasabb szintre emelni megfelelő gyakorlással, csak némi idő és útmutatás szükséges ehhez. Átlagosan negyvenezer gondolat száguld át egy ember fején minden nap. Arra a kevés időre ameddig munkára fogod a képzeleted meg kell tanulnod figyelmen kívül hagyni minden mentális párbeszédet, mi volt a munkahelyen, mit kell vásárolnod egyszóval mindent. Elkerülhetetlenül felbukkannak olyan gondolatok amelyekkel nem akarsz foglalkozni de figyelmen kívül kell hagyni őket és tovább kell összpontosítanod a vágyott célra és arra az érzésre hogy ez már a boldog valóság. 

 A félelem. 


 A lelki szenvedés oka a vágyak be nem teljesedése. Nehezebb ezen változtatni ha sok szorongás és félelem lakozik a szívedben. A félelem az egyén lehetséges negatív individuális jövőképének előfeltételezése. 

Smiley, smájli, szomorú szmájli.



Emberi félelmeink nagyon sokrétűek, de a félelem gyökerét mindíg önmagunkban kell keresni. Ha leküzdhetetlennek tűnő félelmek gyötörnek akkor vonulj félre valahová, mélyedj el önmagadban, figyeld meg a félelmet és próbálj meg rájönni mi az és honnan jön. Ez egy nagyon régi buddhista gyakorlat a félelem kezelésére és megszüntetésére. Te is észreveszed majd amint a félelem zsugorodik s eltűnik. Azáltal hogy a félelmet a figyelmed fókuszába helyezted elkezd eltűnni. Érdemes kipróbálni.







2 megjegyzés:

Unknown írta...

köszönöm Dr. Ellennek a nekem tett szívességet. Nagyon izgatott vagyok, mert a bérlőm végre kifizette a két éves bérletemet. kifizette a pénzt, és most nincs a házamban. Nélküled nem tudtam volna megkapni tőle a pénzt. Bíróság elé vittem, de hosszú időt adtak neki az adósság kifizetésére, de köszönöm, hogy rövid időn belül kifizette. Ígérem, hogy továbbra is online és mindenhol tanúskodni fogok hatalmas munkájáról. Ha az alábbi problémák bármelyike ​​merül fel, forduljon Dr. Ellenhez a WhatsApp-on keresztül: +1(815)564-3618
E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
1) hagyja abba a hűtlenséget
2) folyamatos adósok
3) szerelmi varázslat
4) a kölcsön előtörlesztése
5) hagyja abba a kábítószer-függőséget
6) megoldás a gyenge szexuális teljesítményre
7) hagyja abba az ismételt abortuszt
8) megoldás a meddőségre
9) Előléptetés a munkahelyen
10) erős varázsgyűrű
11) Hagyd abba a válást
12) Szerezze vissza az exét
13) Törd le a megszállottságot
14) Térjen vissza a küldő varázslatához
15) Védővarázslatok
16) a családi boldogság varázslatai
17) Varázslatok lottónyereményekhez
18) szerelmi varázslatok melegeknek
19) Leszbikus szerelmi varázslatok Nem számít, milyen problémái vannak, Dr. Ellen segíteni fog.
WhatsApp: +1(815)564-3618
E-mail: ellenspellcaster@gmail.com

..... írta...

Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
1) Szerelmi varázslatok
2) Elveszett szerelmi varázslatok
3) Válási varázslatok
4) Házassági varázslatok
5) Szerelem kötő varázslatok.
6) Elválasztó varázslatok
7) Száműzd el a volt szeretőt
8.) Szeretnél előléptetni.
9) lottó nyerő varázslatok
10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
WhatsApp: +2348155926512