Karmikus adósság

  A karma, a te karmád tapasztalatok és kapcsolatok bonyolult szövevénye azokkal az emberekkel akikkel addig éltél. Sok jelenlegi kapcsolatod hű tükörképe az elmúlt életekben megélt kapcsolatoknak. Ha a kapcsolat negatív volt a múltban, akkor az azt jelenti hogy most azért vagytok együtt újra hogy javítsatok a karmán és  pozitív irányba mozdítsátok el. Amikor problémákkal kell szembenéznetek a kapcsolatokban, akkor a legtöbb esetben ez a negatív karma eredménye amit egymásnak okoztatok egy másik életben.  A hozzád nagyon közelálló emberekkel, vagy a rokonaiddal szoros kapcsolatban voltál előző életeidben is, noha valószínűleg más volt a „ szereposztás“. A jelenlegi barátaid is ott voltak körülötted a múltban. A jelenlegi anyád talán testvéred vagy húgod volt és aki a férjed jelenleg, akár a feleséged vagy jóbarátod is lehetett. Te döntöttél úgy hogy együtt akarsz maradni azokkal akiket már régről ismersz és meghatározott viszonyban voltatok egymással, azért hogy legyen lehetőséged kiegyenlíteni a karmát ami hozzájuk köt, vagy egyszerűen csak azért hogy újra együtt legyetek.

  Amikor ebben az életben találkozol velük, a lelked emlékszik rájuk és az együtt eltöltött pillanatokra a múltban.

  Ha a múltban pozitív kapcsolatban álltatok egymással akkor a jelenlegi helyzetben ez még erősebbé válik.

  Amikor első alkalommal találkozol valakivel és azt érzed hogy kettőtök között egy erős kapocs van, azt jelenti hogy egy előző életben már ismertétek egymást és közös múltatok van, legyen az pozitív vagy negatív. Vannak még általad ismert emberek akikkel karmikus kapcsolatokat hoztál létre. Első ránézésre szimpatizálhatsz vagy sem embereket, anélkül hogy fogalmad lenne arról hogy ennek mi az oka. Ez annak a jele hogy karmikus kapcsolatban álltatok  egymással valamikor a múltban. Pontosan meghatározott érzésed van arról hogy tenni kellene valamit a kapcsolat kiegyensúlyozása érdekében.

  Mindíg komoly oka van annak ha találkozol valakivel és az ok nyilvánvalóvá válik - napok, hetek, hónapok elteltével.

  A fent említett kapcsolattípus egy múltbéli karmikus kapcsolatra tekint vissza. Egyfelől azok az emberek akiket ismersz egyszerű lelkek akikkel karmikus kapcsolatban állsz, a jelenlegi viszonynak egy konkrét célja van. A cél lehet a kapcsolatviszony elmélyítése vagy pedig a kettőtök közötti karma kiegyenlítése: a legtöbb esetben a kettő kombinációjáról van szó.

  Az elmúlt életekben domináló érzelmi állapotok átvándorolnak egyik életből a másikba és befolyást gyakorolnak több életcikluson keresztül. Sok jelenlegi probléma egy előző élet eseményeiben gyökeredzik. Az akkor létrejövő probléma, ameddig meg nem oldódik, folyamatosan nyomást gyakorol a jelenlegi interumán kapcsolatodra.

  A mostani kapcsolat lehetséges folytatása lehet egy előzőnek és tükrözhet olyan cselekményeket amelyek megtörténtek, de annakidején nem egyenlítődtek ki. Az aktuális helyzet azért áll fenn hogy megfizesd a karmikus adósságot és hogy tanulj.


  A „háborúban és szerelemben mindent szabad“ szlogen, negatív értelmet nyerhet egy bosszú okán elkövetett cselekedet esetében, de semmi esetre sem segít rajtad spirituális értelemben a karma kiegyenlítése szempontjából. Minden amit tettél valakivel egy elmúlt életben vagy a jelenlegiben, ellened fog fordulni akár egy bumeráng, a teljes megoldásig. Ha most befolyásolsz valakit, ugyanabban a helyzetben találod magad egy elkövetkező életben mint egy zsineggel mozgatott bábú. Ha tisztelsz valakit, ugyanazt a tiszteletet és megbecsülést kapod vissza egy elkövetkező életben.

  A karma amit megosztasz más személyekkel most az életedben sokféleképpen nyilvánul meg. Ha visszapillantasz a közös ismerősökkel megtörtént eseményekre a múltban, és belegondolva próbálod meglátni hogyan tükrözi a jelen a múltat, tudatosítani fogod majd a régi kapcsolatokat amelyek összekötnek és amelyek kiváltják ezeket a helyzeteket. Az ok amiért valakivel együtt vagy ebben az életben az, hogy a pillanatnyi körülmények sajátossága folytán most a legalkalmasabb az időpont arra hogy a karmikus adósság kiegyenlítődhessen.

Nincsenek megjegyzések: