Telepátia


Modern rohanó életünk dübörgése számottevően káros lehet életünk minőségére.
Nehéz kivédeni azokat a tényezőket amelyek rombolják a természetes energiaáramlást. Ahogy a másik bejegyzésemben is szóba hoztam a csakrákat helyes működésre lehet és kell is bírni a gyógykövek áldásos rezgéseivel. Másik lehetőség erre a gondolat ereje, de nem áll szándékomban olyan ismeretekkel traktálni téged kedves olvasó, amilyenekről hallottál már. Ezért inkább arról írok most neked hogy embertársaink mennyire tudnak ártalmasak, de hasznosak is lenni a testi, lelki és spirituális egészséged szempontjából. És közben a leghalványabb fogalmuk sincs arról hogy mit cselekszenek. Nem tudják mekkora hatalom a szó, a gondolat, akár a pletykálkodás, mert minden szó energiát hordoz magában.
Mondjuk irigy valamelyik munkatársad, a férjedre vagy feleségedre, és ilyenkor azt gondolja nekem miért nem jutott ilyen jó kis férj vagy jó kis feleség. Azután átvált egy olyan lelkiállapotra ami olyan rezgéseket sugároz feléd és a párod felé ami mindenképpen ártalmas. Mert pusztán meg akarja szüntetni a kettőtök közötti békességet abból kiindulva hogy ez nektek nem jár, és ezzel motiválva az egész energia csomagot amit lead nektek hisz neki nem adatott meg, vagy esetleg ő azt gondolja hogy jobban megérdemelné mint te. Azt figyeltem meg a világban hogy minél tisztább és egyenesebb egyéniség valaki annál hevesebbek az ilyen irigységi rohamok a környezetében. Ennek a fordítottja is működik, és áldás a neve, nem rontás.
Az egész rontás - átvitel telepatikus úton jön létre ( túlnyomórészt), ami ha elég hosszú ideig ismétlődik és intenzitása elég nagy, akkor romokba döntheti karrieredet, családodat, a balszerencse fog kísérni. Persze ez attól is függ mennyire vagy erős spirituálisan, mert ha erős vagy akkor kevésbé vagy kitéve a rontásnak.
Ilyenkor elindul egy olyan energetikai bombázás amiről ha nincs tudomásod, még esélyed sincs védekezni ellene, a csakrák elmerülnek a fekete mágia mocsarában. Hacsak nem védekezel.
A megoldás nem abban rejlik hogy képmutatóak leszünk az olyan emberek számára akikről tudjuk hogy ilyesmire képesek lehetnek, és a falkával sem kell együtt üvölteni, csak azért hogy olyanoknak látsszunk mint a többiek, így kikerülve irigységüket.
Biztosan ismered ezt a párbeszéd - részletet:

-„Én nem hiszek a gonoszban.“
-“Nagy kár, mert Ő hisz benned“.

Végülis az sem segít, ha nem ismered el és nem veszel róla tudomást.
De akkor mi segít a rosszindulat ellen???

A mantrák éneklése feltétlenül segít, és a kristályterápia áldásos eszköztára megerősít téged de vannak olyan speciálisan létrehozott hanganyagok is melyeknek segítségével meg tudjuk gátolni a telepatikus ártalmakat. Ez sokkal kézzelfoghatóbb és ugyanolyan hatásos megoldás.

Erre a linkre kattintva letölthetsz egy ilyen mp3 állományt.

Ha folyamatosan hagyod ismétlődni a számítógép, zenelejátszó hangszóróiban azt éred el ezáltal hogy nemcsak meggátolja, zavarja - ebből a célból készítette egy, az ilyen tudományokban jártas szakember - a telepátiát, hanem kitakarítja otthonodból a negatív energiákat, továbbá hozzájárul egy kellemesebb atmoszféra létrejöttéhez az otthonodban.

Egy pajzsot hoz létre a közvetlen környezetedben amin semmi ártalmas nem hatolhat át.
Természetesen bárhol lejátszhatod, az eredmény ugyanaz.
Nekem bevált, de azért kiváncsi lennék mások véleményére is, ezért tessék bátran kommentelni!
Ha elnyeri tetszéseteket kedves olvasóim, akkor még feldobok erre a blogra néhányat,élelmiszer és víz energetizálása céljából.
 

Nincsenek megjegyzések: