Orgon

Orgonit-Orgon
 

  Mi az orgon? Egy természetes energia ami megtisztítja, meggyógyítja az élet minden problémáját, betegségét és pozitiv energiával tölt fel. Nem ismert széles körben, de használatával természetes módon tudjuk ellensúlyozni azokat a mesterséges energetikai szennyezéseket amelyeket mi emberek oly könnyelműen állítunk elő nem gondolva arra hogy ezáltal mekkora kockázatnak tesszük ki magunkat. Az Orgon semlegesíti a mikrohullám, az elektromágneses sugárzás, a disszharmonikus mágneses mezők valamint az atomerőművek által termelt káros energetikai szennyezéseket.

Az Orgonit Hatásai


  Sokan azok közül akik orgonnal „dolgoznak“ egyértelműen igazolják hogy mekkora hatása van az orgonitnak a helyi ökoszisztémára, a mikroklímát és az élet egyéb aspektusait is figyelembe véve.
   Kitörni készülő viharok tüntethetőek el csodálatos módon, a növények szebbek, boldogabbak és sokkal vígabban nőnek (szabad szemmel is könnyen észrevehető) a házi kedvencek, kisállatok is kezelhetőbbek, sokkal jóindulatúbbak, az emberek is tudatára ébrednek egy általános harmóniának, jó közérzetnek és vitalitásnak.  Az orgon képes azonos hullámhosszra hangolni bennünket az élet forrásával. Az orgon, mint az általánosan értelmezett harmónia forrása, eltávolítja a sötét gondolatokat és ugyanakkor fogékonnyá tesz bennünket a fény, a pozitív energia megnyilvánulási formáival szemben. Sokan azok közül akik azt állítják hogy paranormális képességgel rendelkeznek megerősítik azt hogy az orgon közelében a negatív energiát képviselő elementálok, démonok, rontást okozó és egyéb káros megnyilvánulásaikról ismert manifesztációk igen rosszul érzik magukat az orgonit közelében, emiatt nagyon gyorsan eltűnnek egy orgonittal ellátott környezetből.

  Legszélesebb felhasználása az orgonitnak jelenleg a mikrohullámú sugárzás káros hatásainak kiküszöbölésére irányul, vagyis legtöbben erre használják ( mobiltelefon-tornyok, mobiltelefon készülék, mindenféle más antenna ami mikrohullámokat sugároz), de a „klimatikus hadviselés“ által egyensúlyából kibillentett természeti egyensúly helyreállításában igen hatékony. A klimatikus hadviselés egy létező, de annál komolyabb probléma amit egyes hatalmak korlátlanul igénybe is vesznek, itt nem térek erre ki, akit bővebben érdekel az keressen rá eme két kulcsszóra a böngészőjében - bőven akad olvasnivaló.

Az orgon felfedezése
 

  Wilhelm Reich volt az aki az orgont felfedezte. Azt mondta „ A megismerés, a szeretet és a munka életünk forrása és ezek kell uralják azt “. Az osztrák származású amerikai 1897 március 24-én született felháborító körülmények között.
  Pszichiáter, pszichoanalitikus valamint több könyv szerzőjeként Sigmund Freud tanitványa is volt. De úgy mint a híres görög filozófust Szókratészt is, Reichet is alaptalanul megvádolták és egy Amerikai szövetségi börtönben is halt meg, de olyan vádak alapján ítélték el ami manapság
nevetséges lenne. De az élet nem lehet vicc tárgya.

  1930-ban Reich bejelentette hogy felfedezett egy új energiát ami lágyan öleli körül az atmoszférát és minden élőlényt a bolygón. Orgon-nak nevezte el. Készülékeket épített - orgon akkumulátorokat - melyeket sikeresen használt gyógyászati célokra mint például a rák kezelése.
Véleményét a korabeli tudományos közösség nem osztotta, kutatásait akkor még nem vették komolyan.

Reich élete cseppet sem volt rendhagyó. Reich nem akart kompromisszumot kötni és ezért az életével fizetett. Átlagos ember volt, közvetlen, egyszerű nyílt és természetes, igazi tudós. Minden felfedezését bejelentette az illetékes kormányhatóságoknak és arra számított hogy teljes mértékben közreműködhet ezekkel az intézményekkel.

  A természet gyermeke volt aki a civilizáció forgószele sosem tudott magával ragadni. Tudott olyan szelíd lenni mint egy tavasz fuvallat ám ugyanakkor olyan lobbanékony is akár egy villámlás.    Jóhiszemű volt mint egy gyermek és mégis meglátott minden összeesküvésre utaló jelet. Megvolt az a magasztos képessége amivel rá tudta bírni az embereket önmegismerés horizontjának felfedezésére, túl a mindennapi beszűkült korlátozott életvitelen.

  1933-ban amikor megírta a „ A fasizmus tömegpszichológiája“ c. könyvét, a nácik azonnal betiltották, és hamarosan rájött hogy veszélyben van. Ebben a könyvben kijelentette hogy a kommunizmus olyan mint a „ vörös fasizmus“. 1939-ben az egyesült államokba költözött.

  1940-ben Wilhelm Reich orgon készülékeket épített melyek doboz formájúak voltak, azért hogy hatásosan tudják az orgont koncentrálni. Ezek közül készültek darabok laboratóriumi állatok számára de egész nagyok is amelyek belsejében emberek is leülhettek. Ő azt mondta hogy az orgon az elsődleges kozmikus energia, kék színű és mindenhol jelen van. Közvetlen hatással van az atmoszférára, a klímára, az ég színére, a gravitációra, a galaxisok és bolygók kialakulására, valamint az emberi érzelmekre és szexualitásra.

  A Reich által megalkotott
orgon készülék váltakozóan rétegelt fémes és nemfémes, vagyis szigetelő anyagokból készül, nagyon hasonlít egy hatalmas kondenzátorhoz, ami minden elektromos berendezésben is megtalálható pl. televízió, rádió, stb. persze ezek esetében a kondenzátor sokkal kissebb. Még épített egy „felhő ágyút“ is amivel a felhőket el lehet oszlatni. Az orgon-energia egy természeti erő aminek rendezettségi mértéke meghatározó szerephez jut az anyag szerveződése és koncentrációja szempontjából.

Reich állítása szerint a betegség nem más mint az orgon szintjének csökkenése, vagy, minőségének romlása az emberi testben. 1947-ben, miután megjelent néhány cikke a „Harpers“, továbbá a "The new republic" nevű kiadványokban, az egyesült államokbeli FDA, - Élelelmiszeripari és Gyógyszerészeti Felügyelet -  vizsgálódásokba kezdett ezirányban, és betiltották ennek a gyógyászati eljárásnak az alkalmazását!
  Ezután vád alá helyezték mivel noha törvényesen betiltották az orgonnal történő kezeléseket, Reich továbbra is alkalmazta. Nem fogadott ügyvédet, saját magát akarta védeni az eljárás folyamán. A pert elvesztette és két év börtönbüntetés letöltésére ítélték.

1956 augusztusában több tonnányi orgonnal foglalkozó tanulmányt elégettetett az FDA.
Nem, ez nem a középkorban történt! És mégis megtörtént!
Wilhelm Reich börtönben hal meg egy szívinfarktus következtében, a feltételes szabadlábra helyezése előtti napon.

Az orgon részletes ismertetése

Az orgon az élet elsődleges energiája: az az elemi energia amit a természettel szoros kapcsolatban élő kínai emberek CHI-nek (életerő) ismernek, a hinduk pedig PRANA-ként említik. Számos tradicionális ősi gyógyterápia használja az orgon energiát: akupunktúra, akupresszúra, különböző kínai testgyakorlatok, a hindu testtartások (ászanák) valamint légzőgyakorlatok (pranayama).

  Reich azonosította az orgon tulajdonságait és jellemzőit: minden teret mindenhol kitölt, nincs tömege, áthatol az anyagon, mindíg vibrál, észrevehető és mérhető is. Az orgon nagyon fogékony a vízre, könnyedén felhalmozódik a szervezetünkben élelmiszer, víz, levegő által, sőt, még a bőrön keresztül is. Az orgonra nagyon jellemző még az is hogy hajlamos gyarapodni, tehát nehezen oszlik el, ami természetesen hasznos tulajdonság.

  Amikor egy személy energiamezeje (aura) kölcsönhatásba lép egy
orgon készülékkel, vagy más orgont előállító vagy raktározó készülékkel, a két energiamező azonos időben erősebbé, intenzívebbé válik ami többszöröződéshez vezet (nem egyszerűen összeadódnak, hanem exponenciálisan növekednek!) amit meggyulladásnak nevezünk. Reich megértette hogy ez a folyamat jótékonyan befolyásolja az élő szervezeteket ( emberek, állatok, növények) : elősegíti az immunrendszer működését, javítja a keringést, pozitív és harmonikus energiával tölti fel az élő szervezetet.
 

  A kutatások rámutattak, az orgon készülékek stimulálják a paraszimpatikus idegrendszert, ellazult nyugodt közérzetet, és az öntudat szelíd kiterjeszkedését idézve elő. Az orgon készülékeket koncentrálja az orgont, s ezzel segít a testnek önmagát meggyógyítani. Az orgon egyáltalán nem idegen a test számára. Az atmoszferikus orgon csak egy másik formája az emberi testben található orgonnak. Máskülönben az ezeréves jóga egy egész válfaját szenteli  tudatos légzőgyakorlatokra, mely esetben  nyilvánvalóan a levegőben megtalálható orgon kerül a szervezetbe.
 

Orgon akkumulátor

  Bizonyos szerves anyagok kombinációja (fa, pamut, gyanták stb.) fémekkel olyan mátrixot alkot  ami vonzza és koncentrálja az orgont, amint azt Wilhelm Reich kisérleteivel be is bizonyította. A  „Rák biopátiája“ c. könyvében több mint elegendő részletet sorol fel az orgon energát igazolandó, és ennek hatásait az egyensúlyából különböző betegségek miatt kizökkent emberi szervezetre.

  Egy kristályt elhelyezve a fent említett mátrixba felgyorsítjuk az orgon koncentrálódásának folyamatát. Don Croft állítása szerint egy fém és valamilyen gyanta kombinációja úgynevezett „orgonit“-ot hoz létre. Carol-al a feleségével felfedezte hogy ezek a kis készülékek amelyek kristályokból és orgonitból vannak összeállítva képesek átalakítani a rendezetlen orgont ami az emberi tevékenység és ember alkotta berendezések miatt eltorzul (mikrohullámok, elektromágneses mező, nukleáris sugárzás, negatív gondolatok) tiszta, harmonikus, pozítív orgonná.

  Carol Croft képes látni az aura finom rezgését. Amikor Don megalkotta az első
orgon készüléket ami kristályt és orgonitot tartalmazott, Carol látta férje auráját kiterjedni. Elhelyeztek egy orgon  készüléket egy atomerőmű közelében is. Carol itt is látta a hatalmas károsodást az orgonmezőben (ez a károsodás minden atomerőműnél fennáll). Az orgon készülék elhelyezése után az atomerőmű közvetlen közelében az orgonmezőn látványos javulás volt tapasztalható.

  Ezek után megépített egy újabb
orgon készüléket amit HHG-nek nevezett, ami arra lett tervezve hogy semlegesítse a disszharmonikus orgonmezőt a „legendás“ mikrohullámú mobiltelefon antennák körzetében valamint atomreaktorok szomszédságában és olyan helyeken ahol sátáni kultuszokat és fekete mágikus szertartásokat végeznek. Az ilyen típusú orgon készüléknél valamivel kissebb a „Tower Buster“ névre keresztelt készülék ami arra hivatott hogy semlegesítse a „bepiszkított“ orgont a mobiltelefon-tornyok mellett, azzal a feltétellel hogy elhelyezését tekintve legfeljebb 400 méter távolságra helyezhető el a szennyezés forrásától.

  Azon kívül hogy csökkenti a károsodott orgonmezőt, az orgon készülékeket más célokra is felhasználhatjuk. Sok ember érzett pozitív érzelmi változást amikor ilyen eszözt használt. A negatív magatartás és hajlamok eltűnnek, azok pedig akik álmatlanságban szenvednek aludni tudnak végre, ha egy ilyen eszközt tartanak a hálószobájukban.

  Megfigyelték, ha a növények mellé kerül elhelyezésre
orgon készülék, akkor határozottan megállapítható ahogy az gyorsabban növekszik, szebb, és láthatóan jobban érzi magát. Készültek  Kirilian fotók is -ezeken láthatóvá válik az aura- melyeken az orgon készülék fölött látszik egy óriási kék harang ami teljesen körülöleli az orgon készüléket . Munkahelyen elhelyezve a csapatmunka barátságosabbá válik az emberek kevésbé ingerültek, hatékonyságuk a munkában megnövekszik, harmonikusabb a munkahelyi légkör.