2013. december 10., kedd

Orgon készülék - Szent Geometria

   Ebbe a kategóriába sorolható nagyon sok geometriai alakzat melyeknek nagyon magas rezonanciája van ami alatt a finomrezgéseket értem, melyek köztudottan a finomanyaggal képesek kölcsönhatásba lépni. Például Orgon, Finomtest, Aura, Prana, Chi. Ezek a formák még akkor is magas rezgésszámú rezgéseket keltenek ha nevezetesen papírból készültek. Azok az orgon készülékek amelyek ilyen speciális geometriai formával rendelkeznek, messzemenően hatásosabb orgon harmonizáló hatással bírnak.

  Az alábbiakban ismertetek néhány szentnek tartott geometriai formát orgon készülékben materializálódva. Magyarán szent geometriai formákba öntött orgon generátorokat és orgon készülékeket.

ORGON PIRAMIS

  A mindenki által jól ismert piramis formáról van szó, éppen olyan mint az egyiptomi Kheopsz piramis. Az éteri energiát alakítja át.
  Maximális hatásfokát csak akkor képes elérni hogyha az alapjait pontosan a négy világtájra merőlegesen állítjuk be. Röviden, minden oldala pontosan szemben álljon egy kardinális ponttal. (észak, dél, kelet és nyugat) Az orgon piramis az egyik azon készülékek közül amely a leghatásosabban
semlegesítik és alakítják a negatív energiákat orgon energiává, továbbá arra is képes hogy több más orgon készülékkel együttműködve, rendszert alkotva egy pozítív energetikai védett mezőt generáljon és azzal egy relatív nagy teret fedjen le. Ez legfeljebb 250-300 négyzetméter ha  5,7 ,9 és 15 cm magas piramisról és további 2-3 kissebb orgon generátorról, illetve orgon készülékről beszélünk. Ezen készülékek belsejében minimum öt darab hegyikristály kell legyen, melyeket igény és tetszés szerint más kristályokkal is lehet társítani, ugyanabba a formába önteni a kvarckristállyal.

IKOZAÉDER


  Az ikozaéder (ógörög: εἰκοσάεδρον, eikosáedron; eikosi = húsz, hedron = ülés) olyan poliéder, melynek húsz lapja van.
  Az ikozaéder az a geometriai forma amelyik a vízzel rezonál. Meditáció elmélyítésére, önmagunkra való koncentrálásban segít, mindamellett hogyha ezt a formát adjuk az orgon készüléknek vizet is energetizálhatunk vele.

DODEKAÉDER

  
A dodekaéder szó jelölhet minden olyan poliédert, melynek tizenkét lapja van, de általában a szabályos dodekaédert értik alatta. Kiváló geometriai forma orgon készülék készítéséhez.

MERKABA

 
 A merkaba két olyan erőtér amelyek egymással ellentétes irányba forog. Jótékony hatással van a testre, a lélekre és a szellemre is. Olyan járműhöz hasonlítható mellyel a test, lélek és szellem "elutazhat" olyan helyekre, jobban mondva olyan állapotokba kerülhet ahol teljesen más szemszögből vizsgálhatja felül a létezés misztériumát, új értékeket, felismeréseket élhet át. Tulajdonképpen a merkaba még ennél is több.  Akik meditáció céljából használták, tisztába jöttek önmagukkal, céljaikkal, hatalmasat léptek előre az önmegismerés sokszor oly rögös útján. Nagyon magas szintű tudatosság érhető el a segítségével.

Nincsenek megjegyzések: