Kristálygömb és piramisok

Egy olyan kristály amelynek vágással és csiszolással geometriai formát adtak képessé válik felerősíteni, megtisztitani, átadni ás vezetni az energiákat.


 Az ilyen "esztétikai“ műtéten átesett kristályokat szeretni kell és gondoskodással kell körülvenni őket mert különleges dolgokra hivatottak.
 Például a piramis formájú kristály az alapjainál veszi át az energiákat és a csúcsán sugározza ki spirál formában nagyon nagy távolságokra; erősen lehet energiát koncentrálni a segítségükkel különböző tárgyakra, vagy vízre továbbá telepatikus erősítőként is kimondottan hatásosak, valamint öszekötőként is működik a felső asztrásíkkal és egyensúlyban tartja a kapcsolathoz szükséges energetikai-vibracionális stabilitást.
 Léteznek monolit kristálypiramisok, amit teljes egészében egyetlen kristálytömbből alakítanak ki vágással, csiszolással, majd a csak részben kristályt tartalmazó piramisok, például a csúcsán. Az ilyen természetes kristályok 9-szeresen képesek energiát felerősíteni. Az egyszerűbb anyagokból készült piramisnak is hatalmas ereje van, itt rézdrótról és kartonról beszélünk mint összetevőkről, de hihetetlenül hatásosak. Az ilyen típusú piramisban energizálhatunk: folyadékokat, tárgyakat, élelmiszert, gyógyszereket továbbá ha szoba méretűre építjük akkor embereket, növényeket valamint állatokat helyezhetünk el benne ami felgyorsítja a gyógyulásukat. Mindezek mellett a piramisok a fehér mágia beavatottja számára biztos és stabil kapcsolatot teremt a felső asztrálsík termtményeivel.


 Például Kheopsz fáraó piramisa nem sírhelynek készült, hanem egy hatalmas erősítő struktúra volt ami kristályokkal volt kibélelve, az oldalai porfírral (vulkanikus kőzet magas kvarctartalommal!) voltak kirakva a csúcsán pedig egy hatalmas kristálygömb volt elhelyezve.
 A piramis alagsorában Ozírisz kultuszát gyakorolták a kripta és díszes koporsó mellett noha a fáraó még élete virágában volt, a felszínen pedig rendkívüli beavatási ceremóniák zajlottak. Százévenként az egyiptomi beavatott főpapok különleges energia-átvitelt hoztak létre, amolyan egyenleget az istenség felé, amit horoszkópnak neveztek egy különleges rituális ceremónia keretében.
A kristálygömbök nagy fáradtsággal állíthatóak elő és fő jellegzetességük hogy az energiát sugárirányban (radiálisan) pulzálva minden irányban képesek leadni. A kristálygömb kiváló információhordozó.
 A Mágiában divinációhoz és jövendőmondáshoz használják tisztánlátás által, de ugyanolyan jól használható arra is hogy bizonyos szellemeket zárjanak bele. Az Amerikában talált kristálykoponyák éppen ilyen terjedelmes ,,memóriák” amelyek az Atlantiszi civilizáció hagyatékai.
 A kristályok szokatlan felhasználása nagyon jól hasonlít a rádióra és a televízióra, mobiltelefonra, kommunikációs műholdakra, lézeres sebészetre: vagyis a segítségükkel telepatikusan lehet kommunikálni, energetikai védelmet és megtisztulást kapni, csodaszámba menő gyógyításokat elérni, a bolygó Asztrálsíkjába betekintést nyerni és az emberiség jövőjét ezáltal megismerni.Lehetségessé válik csodálatos és igazi világokkal kapcsolatot teremteni amelyek más dimenziókban és a mienktől különböző rezgésszámú univerzumban vannak.
A piramisokon és kristálygömbökön kívül lehet készíteni tojás formájú energia-erősítőket, amelyek hasonlítanak az emberi aurához, és felhasználhatjuk őket meditációhoz és a csakrák megnyitásához. Itt megjegyezném hogy csak akkor nyisd meg teljesen a csakráidat ha már tisztában vagy vele hogyan kell visszacsukni mert nem jó ha például napokig teljesen meg vannak nyitva, kapu ahol a negatív erők maholnap beléphetnek!
Kristályékszerek


A kristályból készült ékszerek növelik az energiamezőt mindaddig ameddig viselik őket. Minden kő jellegzetes rezgése harmonizál ugyanazzal a rezgéssel (színnel) a mi auránkban, felerősítve annak a bizonyos színnek az erejét mindazzal együtt amihez az köthető.
 Minden szerv és rendszer ami ugyanazon a frekvencián van intenzitásában és méretében is növekedni fog. Hasonlóképpen a fizikai, mentális és spirituális képességek intenzitása is növekedni fog.
Az energiatorlaszok amelyek bizonyos lelkiállapottól vagy múltbéli történések miatt állnak elő, igen nagy valőszínűséggel a szóban forgó személy hozta létre akkor amikor nem volt lehetősége arra hogy érzelmeit, érzéseit és gondolatait kimutassa.
 A testben létrejövő energiatorlaszok mentál, szakmai, geoklimatikus, és más objektív okokból kifolyólag is létre tudnak jönni, ezek közé értve az átkokat és fekete mágiához köthető szertartásokat is.
Egy színes kő viselése nagyon hatásosan tudja jó irányba befolyásolni egy csakra működését. következésképpen a jövőben ellenállóbbá tenni a külső zavaró tényezőkkel szemben. A gyógyulás minél magasabb szinten valósul meg annyival gyorsabb is.
 Általában a gyógykristályok ékszerként való használata akkor a leghatásosabb ha a szív vagy torokcsakrák fölött viseljük a yang energiák megerősítése céljából.