Orgon készülék építése

Ha elhatároztad hogy neked szükséged van egy orgon generátorra, csodálatos élményekben lesz részed, hihetelen gyógyulásoknak lehetsz a szemtanúja továbbá nyilvánvaló harmonizáló hatásokat tapasztalsz meg. Ez a gyógyítási eszköz teljes egészében természetes alapokon nyugszik. Meg fogod ismerni az orgon jótékony hatását rád, úgymint az egész családodra és baráti körödre nézve. Meg fogod tapasztalni hogy sötét gondolataid és mindennapi félelmeid eltűnnek majd átalakulnak pozitív, építő érzésekké, tiszta magas rezgésszintű energiává. A növények, a víz, a háziállatok egész egyszerűen jobban megtelnek élettel. El fog jönni a pillanat amikor elfog a vágy hogy mindenkivel megoszd ezt az érzést.

 Mert ez valóban egy ajándék. Egy életreszóló ajándék, amitől eddig meg lettél fosztva azon hatalmak és negatív erők által akik nem akarják hogy te az legyél ami valójában lehetnél.
Az orgon generátorok és orgon készülékek nem adnak életet, hanem visszadják az életet amitől a nagyhatalmak megfosztottak és mind a mai napig meg is fosztanak téged, azért hogy csak árnyéka lehess annak ami valójában lehetnél.

Az életet tudatalatti, hipnotikus üzenetekkel lopják el tőled a rádió, televízió és meghökkentő módon a levegő segítségével amit belélegzel, mert tartalmazza a mesterségesen disszharmonikus, természetellenes rezgéseket(mikrohullám, radioaktív és elektromágneses sugárzás). A teljes élet érzését ellopták tőled a finomított cukor mérték nélküli felhasználásával, a különböző „E“ adalékanyagok hozzáadásával minden élelmiszerbe és italba. Hazugságokkal mérgezik az elménket és szellemünket, hamis feltalálók és ál-írók „munkái“ által.


Amikor megkapod az orgon ajándékát a dolgok valódi természetét látod meg, nem azt aminek látszani akarnak. Ahogy telnek a hetek és közvetlen környezeted egyensúlya helyreáll egy olyan állapotba amilyen mindíg is kellett volna legyen, akkor még jobban átlátod majd azt a hatalmas összeesküvést amit a teljes élet ellen követnek el. Ekkor történni fog valami a bensődben.

Jobban meg fogod tudni különböztetni a jót a rossztól és ez a biztos tudat ami hosszú évekig el volt temetve a mindennapi önzés és mélyen gyökerező félelem alá, mostantól csalhatatlan útmutatód lesz. A lelkiismereted megköveteli majd hogy a megkapott ajándékot te is tovább add
másoknak, mert az igazi boldogság kulcsa mások boldoggá tételében rejlik!Az orgon generátor elkészítése

 A HHG néven ismert orgon készülékek bárki által könnyen elkészíthetőek és olcsók is. Az anyagszükséglet a következő:

 -egy kis műanyag vödör amelybe belehelyezünk egy megfelelő keménységű papírhengert ami legalább 10 cm magasságú (használhatsz egy joghurtos vagy tejfölös vödröcskét, bármelyik élelmiszerüzletben kapható)


  -papír vagy műanyag ragasztószalag aminek jó ha a szélessége 5 cm körüli(meggátolja a műgyanta kiszivárgását a papírhengerből.

 -2 csészényi fémreszelék vagy (és) esztergályos műhelyekben beszerezhető fémforgács (span) ami az eszergálás folyamán keletkezik. Használhatunk kissebb fémdarabokat is - a réz a legjobb.

Szükség lesz még két csészényi epoxid vagy poliészter-gyantára - attól függően hogy melyikkel akarunk dolgozni, mindkettő megfelel.

  -5 kvarckristályra melyek hosszúsága ne legyen kevesebb 3 - 4 centinél.
Egy jó szellőzött helyiségben - ajtó ablak nyitva legyen mert az oldószerek károsak lehetnek a légutakra, szédülést válthatnak ki - a használati útmutatónak megfelelően keverjük össze az epoxid-gyantát vagy poliészter-gyantát a katalizátorral a megadott arányban, a használati útmutatás szerint. A katalizátor nélkül sosem kötne meg a gyanta, de ha túl sokat keverünk a gyantába az sem jó mert túl hamar megköt, mielőtt kiönthetnénk vele a formát. A papírhenger egyik végét le kell zárni egy ugyancsak papírból készült dugóval, ami egy egyszerű papírkorong amit a ragasztószalaggal a kartonhenger végére ragasztunk, hermetikusan, nehogy az epoxi kifollyon.
  

 Ezután behelyezzük a vödröcskébe a papírhengert a le nem ragasztott végével fölfelé, beleszórunk annyi fémforgácsot hogy az egyik kristály függőlegesen megálljon ebben a forgács - ágyban, természetesen igyekezzünk pontosan középre igazítani. Mikor a kristály biztonságosan megáll ebben a forgács-ágyban, rászórunk annyi spant hogy teljesen elfedje a kristályt. Ezt követően az elkészített epoxidgyantával leöntjük az egészet, de ne öntsünk rá túl sokat.
 

 Ha a gyanta sűrűsége illetve a fémforgács tömörsége miatt a gyanta nem tudna lefolyni a kompozíció aljáig akkor jobb ha már a legelején a papírhenger aljára öntünk egy keveset, arra fémforgácsot, behelyezed a kristályt, öntesz egy kis epoxit majd megint egy kis fémforgácsot, és így tovább, mert nagyon fontos hogy kompakt és tömör legyen az orgonitunk.
 Miután ezzel megvagyunk, fogjuk a megmaradt négy kristályunkat és kereszt formában - vízszintesen - elhelyezzük de úgy hogy a kereszt középpontja az imént beágyazott függőleges kristály csúcsához essen, tehát törekednünk kell a szimmetriára.
 Majd szórjuk rá a keresz alakban lefektetett kristályokra a fémforgácsot szépen és egyenletesen, ezután leöntjük a műgyantával. Ha maradt még spanunk, forgácsunk akkor hozzáadhatjuk azt is.

 Mostmár nincs más dolgunk mint kivárni ameddig a gyanta megköt, ez mindössze néhány óráig tart. 

  Kötés után kibontjuk a papírhengerből az orgon generátort és hogy szép csillogó legyen fényezőkorongon, rongykorongon fényezőpasztával magas fényűre polírozhatjuk, de ügyeljünk hogy közben sűrűn mártsuk vízbe, nehogy túlmelegedjen.
  

 Ha nem vagy jártas az ilyen munkákban, de van köszörűs, vagy autófényező ismerősöd akkor inkább bízd rájuk ezt a műveletet.
 

 Ennél rafináltabban is elkészíthetjük orgon generátorunkat: egy rézdrótból készített spirál elhelyezésével, a négy égtáj kijelölésével az orgon készülék felületén azért hogy elhelyezéskor a föld mágneses mezeje jobban harmonizáljon a kereszt alakban elhelyezett kristályokkal, de mindenki a saját fantáziája szerint használhat fel kissebb-nagyobb kvarckristályokat és szemet is gyönyörködtető, szebbnél szebb darabok készíthetők.

 Az orgonit készítésének lényege a kristály, amit egy fémforgácsból készült alapra kell helyezni amit kiöntünk gyantával, ha ezt betartjuk akkor ezenfelül bármilyen más összeállítással kombinálhatjuk mert attól még igazi orgon készülékünk lesz.

 Egy másik recept az orgonit több, de kissebb kristályból való elkészítéséhez a következő hozzávalókat igényli:

-Egy rézdrótból készült spirál melynek közepére az egyik kicsi kristályunkat helyezzük.

-A forma bármilyen lehet, nem csak henger alakú, de igen javasolt a szimmetrikus formák kialakítása mint például csonka gúla, gúla, henger, piramis, kocka stb.

-Néhány kissebb kristály amelyeket tetszőlegesen helyezhetünk el a spirál alatt vagy felett, de egyet feltétlenül hagyjunk meg a spirál közepén.

-Vegyük figyelembe, ha műanyag formákat használunk akkor ennek összetételétől függően reakcióba léphet a műgyantával és ezért tönkremehet az egész kompozíció.

-Feltétlenül hasznos a gyanta öntése előtt az öntőformát valamilyen olajjal vagy szilikon spray-el befújni azért hogy megkötés után könnyedén ki tudjuk venni az orgon generátorunkat.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.google.hu/search?q=SHAKTI+STONES&hl=hu&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ef0TULS8Dof1sgaWxoGgBw&ved=0CGMQsAQ&biw=1280&bih=796

Ha nem tévedek ez a Shakti kő is hasonló elven hat a zenét hallgató emberre.Potom 250 dollár, és már tudom, ebben is csak egy réz drót,tekercs van.Azt hiszem ez is egy ásványi köves valami lehet.
Valószínűleg a csakra tudománnyal van kapcsolatban,és a hangzásért felelős kövekből jött a tervezőjének az ötlete.Én is kipróbáltam jó néhány követ és tényleg jelentősen javít a zenei élvezeten.Kérdés vajon a készülékek adatai is szebbek,vagy miránk hat? Szerintem olyan töltést tud összeszedni a kő, amire szüksége van az emberi szervezetnek.Úgymond blokkalja a káros energia mezőket és erőket.Ezek mesterséges valamik,mint mobil telefon stb.Tévedek?

ezoblogger írta...

Nem tévedsz, a Shakti-kő is ugyanolyan elveken működik mint a Reich-féle generátorok, tehát feljavítja az életerőt amit nevezhetünk orgonnak, pránának, chi-nek mert valamennyi ugyanazt jelenti. Nagyon hasznosak ezek a kis eszközök mert megtisztítják a teret maguk körül sok káros negatív energiától amelyekre egyikünknek sincs szüksége, tehát ezek beüzemelése életterünkben óriási védelmet nyújt a mobiltelefonok, mikrosütő és egyebek ellen.

Bartók Emese írta...

Kristálygyógyászat szerint az ásványok-kristályok önmagukban is képesek energetizálásra,káros energiák kiszűrésére.

ezoblogger írta...

Valóban képesek önmagukban is gyógyítani, de az orgonit esetében ezeket a jótékony tulajdonságokat a gyantába öntéssel fel lehet erősíteni. A hétköznapi öngyújtó (az a fajta amelyikben nem kovakő hanem egy piezoelektromos kristály van) szerintem jó példa arra hogy ha egy kristályra nyomást gyakorlunk akkor elektromos kisülést is tud produkálni, orgonit esetében pedig: sűríteni az orgont.

momo68 írta...

Esetleg nem lehet Debrecen közelében kész orgonit készüléket kapni? Azért ez nem olyan egyszerű, mint ahogy le van írva... Ha valaki esetleg tudna ajánlani ilyet, megköszönném! :)

ezoblogger írta...

Tudok egy potenciális helyről Debrecenben, a Piac utca 41 szám alatt, az üzletet Ezo-Boltnak hívják, ezoterikus könyveket, kristályokat, ingákat, gyertyákat árusítanak. Ha éppen nem is tartanak orgonitot talán útba tudnak igazítani ezirányban. Remélem tudtam segíteni az infóval, majd írd meg ide ha van kedved hol sikerült beszerezni, hátha más is szeretne vásárolni.

Purusha Terápia - Élj teljes életet! írta...

Szia! Nekem lenne egy kérdésem. A műgyanta az nem egy műanyag? Nem blokkolja az energia áramlását? Köszönöm a válaszod.

ezoblogger írta...

Nem, vagy csak elhanyagolható mértékben okozhat energiablokkolást a műgyanta vagy más műanyagok. A fémek már jelentős mértékben képesek erre, formájuktól,vastagságuktól,fajtájuktól függően, még akkor is ha drótháló vagy kalitka (lásd: Faraday-kalitka) formájában használják.