2010. november 25., csütörtök

Pénzmágia

Pénzmágia  A pénz magunkhoz vonzása semmiben sem különbözik a többi vágyunk vonzásától. Mert a világ egyik alapvető törvénye a vonzás törvénye.
Leírok egy pénz-meditációt.
Pénzmágnesnek képzeled magad, ami a pénzt vonzza a lelki szemeid előtt. Majd lásd ahogy a pénz vonzása által minden lehetséges pozitiv módon áramlik hozzád a pénz, úgy ahogy a mágnes a vasat vonzza. Lásd, hidd és tudd azt hogy ez megvalósul, sőt mégjobb ha úgy állsz hozzá hogy már meg is történt.
  Mindennap végezd el ezt a meditációt akár többször is. Hamar érezni fogod a változást, de legelőször a lelki egészséged lesz sokkal jobb, aztán jönni fog a többi is.Amit az előbb leirtam mindenre érvényes. A nagy szerelemre, egészségre, jobb állásra vagy bármi másra. Ha úgy érzed visszahúz valami az életben, fékezve érzed magad vagy mágikus támadásra gyanakszol használd a vonzás törvényét és a kristályokat a boldogulásodért. Hiszen nem kerül semmibe csak egy kis meditácóba.
És most néhány szót arról szólnék hogyan működik a mágia. A gondolataidnak rezgései vannak, mint bármelyik tárgynak, kristálynak. A gondolatok rezgései mégis különlegesek azért mert egy magasabb szférában, az asztrálsikon illetve a mentálsikon válnak azzá amit gyűjtőnéven Elementáloknak neveznek. Felhasználhatod őket és a mágia hatalmát a saját céljaid megvalósitására.

Az Elementálok gondolatformák.

Az asztráltér hemzseg ezektől a félig-meddig intelligens lényektől melyeket  mi emberek teremtünk a gondolatainkkal. Természetesen másfajta elementálok is vannak nem is kevesen (természeti elementálok) de most még nem térek ki rájuk. Az intelligenciájuk látszólagos mivel nem tudnak önállóan gondolkodni de keresik a saját magukhoz legjobban hasonlitó elementálokat és ezekkel csoportot alkotnak. Tehát negativ elementál negativ elementált keres (taszítja a pénzt) míg a pozitív elementál pozitív elementált keres (vonzza a pénzt).

Ugye kezded érteni ?
Rendkívül fontos a negatív (káros) elementálokat (gondolatformákat) elűzni. Ne felejtsd el hogy amint odébb mondottam más emberek által létrehozott elementálok is kisérgethetnek, és ezeket nevezzük rontásnak ha negatívak. Minden rontást meg lehet szüntetni de előfordulhat hogy mágikus tudományokban igen jártas szakértőre van szükség amikor már nem elég a meditáció. Mindenképpen megéri mert az egészség önmagában is megéri.

  Pozitiv hozzáállásoddal és elementáljaiddal ellensúlyozni tudod a külső rontó tényezőket. Igy szerencséd lehet egy állásinterjúban, megkaphatod az állást amire vágysz, akár szerencsejátékban  nyerhetsz. Erős túlzás lenne kijelenteni hogy ezek után sült galambok repkednének, de mindenképpen nyertes pozicióban leszel ha ezeket a mágia gyakorlatokat használod.
Mert a tudás hatalom, a mások és a saját életed fölött.
Mágia támadások

  Belegondoltál már valaha abba a látszólag véleltlen balszerencsébe ami néha megismétli önmagát?
Esetleg egy fél életen keresztül is?
Keresed a válaszokat, elkövetsz mindent ami csak módodban áll hogy jobbra forduljanak a dolgok és mégsem sikerül?
  Itt lényegében két eset lehetséges. Az egyik a saját gondolkodásod (félelem) a másik pedig, hát nézzünk szembe vele: átok, rontás amit kéretlenül is megkapsz mégha nem is annak szánják.     Elegendő nehány rosszalló kósza gondolat melyeknek te vagy a célpontja. Kész is van a mágia támadás. És itt is sok kicsi sokra megy alapon halmozódnak a dolgok. És még egy dolog: az élet ott kezdődik ahol véget ér a félelem. Ne félj semmitől, még akkor sem ha nagyon megalapozott okod is van arra hogy félj, nézz szembe a félelmekkel mert ha nem teszed teljesen úrrá lehet rajtad.
  Mindenképpen, akkor is ha kivételesen népszerű ember vagy javasolt hogy védd magad. Erre a célra nem amuletteket, szerencsehozó gyűrűket javaslok - nem mintha ezek nem lennének hatásosak - hanem valami mást.
  Féldrágaköveket. Kristályokat. Beszerezheted aprópénzért a legtöbb ezoterikus terméket forgalmazó üzletben. Ami az egyik legjobb szerintem az a Sárga Citrin nevű kő, amelyet már a római légiósok közül  is sokan viseltek, átok, rontás és általában okkult támadások ellen.
Ezek a kis kövek nagyon hatásosak. Természetesen nem csak ezek jók védelmi célokra.   Megemliteném a Krizokollát és Tigrisszem nevű ásványokat is. Saját tapasztalatom alapján kijelentem hogy ezek az ásványok szerencsét hoznak de legfőképp hatástalanitják a felénk irányuló rontást, negativ energiákat.
  Olyan rezgéseket produkálnak amelyek semlegesítik a kívűlről érkező számunkra káros erőket, azokat a csomagokat amelyeket egy (vagy több) rosszalló ember gerjesztett. Ezoterikus és mágiával foglalkozó körökben igen elterjedt az Elementál elnevezés is. Pénz és bőséghozó kristályok is léteznek.WYW Globál Directory
Kategorizált Magyar Linkkatalógus és Linkgyűjtemény

2010. november 24., szerda

A világ mágikus oldala

Itt csakis olyan mágia elemzésekkel foglalkozom amelyeket csak elég ritkán találsz meg itt az interneten vagy máshol. A pénz, egészség valamint a jólét tudatos vonzása a mágiával neked is jár.
  Tudtad például azt hogy mindannyian magunkhoz vonzzuk mindazt amiben élünk, amivel körül vagyunk véve? Nem a köznapi elkoptatott filozófiát akarom ezzel hangsúlyozni.
  A képekre gondolok amiket valamennyien magunkban kivetítünk arra a bizonyos mágikus képernyőre. Mert azt kapjuk amit ezen látunk, ezen a képernyőn. Ide értem az emberi kapcsolatokat, boldogságot, boldogtalanságot, a pénzt és egészséget vagy annak hiányát. Mindenki aki szeretettel gondol rád, kedvel téged, az igazi katapult a jólét, pénz, egészség felé.

De ha nem....Akkor a mágia ellened fordul.
Hogy miért? Azért mert minden kimondott és ki nem mondott szó hacsak gondolatban is hangzott  el, az egy olyan csomag amely megtalál bárhol is vagy. És tehet veled jót is rosszat is. Mert neki teljesen mindegy. Ő olyan csomag ami csak egyet tud. Azon dolgozik hogy az ártó szándék valóra váljon.
  Igen kedves olvasó, jól gondolod, elérkeztünk az átokhoz amire bárki képes jóllehet legtöbbször fogalmunk sincs róla hogy azzal amit gondolunk vagy mondunk áldani, de ugyanakkor átkozni is tudunk.
  Sorsunkat mi alakitjuk, többnyire tudatlanul azzal amit gondolunk, teszünk. Arra vagyunk programozva alapvetően hogy boldogok legyünk. Minden ezoterikus tanításban szinte csak lélekkel és szellemmel foglalkoznak, mert a test csak egy tartály amiben a  lélek és a szellem ideiglenesen tartózkodik. Akkor eléd is tárom a nagy okkult igazságot.
  Az élet értelme az hogy a lélek és a szellem tanuljon és tapasztaljon itt ezen a világon. És amikor elérkezik az idő, a halál pillanatában a lélek eltávozik a testből, de magával viszi az összes tapasztalatot amit itt ebben a testben szerzett. Ha szükséges, a lélek bizonyos idő elteltével újra testbe születik, és újra tanulni és tapasztalni fog mindaddig, ameddig meg nem tanulja mindazt amire szüksége van: ez mindenkinél más és más.Van aki türelmet, másnak együttérzést vagy az önzésből való kigyógyulást kell megtanulnia. A skála hatalmas és mint mondtam a tanulnivaló akármi lehet.
Testi-lelki egészségünk megőrzése a lélek épségben tartásával kezdődik. 
Mindenkinek  vannak félelmei.  

Ki a sötéttől, főnökétől, munkahely elvesztésétől, pókoktól, kudarctól,vagy banki tartozása miatt fél.
                                                                    
  De itt és most elárulom neked: minden félelmed még több félelmet vonz magához, ne engedd hogy  uralkodjon rajtad, űzd ki magadból.
Ezt úgy kell csinálni hogy a képzeletbeli képernyődön (a lelki szemeid) a félelmed ellentétjét (pozitív dolgot) kell megjelenítened. Lásd magad előtt minél színesebben, élethűbben azt a pozitiv eseményt de ami még nagyon fontos: legyél meggyőződve arról hogy ez igaz és valóságos lesz. Az elején nagyon nehéznek tűnik, de sok ismétlés után azt veszed majd észre hogy valami megváltozott az életedben, a félelmeid eltűnnek, jobb lesz az életed azáltal hogy a negatív romboló erőket eltaszítottad magadtól. És ez így van jól mert így szabad utat adsz önmagadnak az egészség, pénz, egy teljesebb élet eléréséhez.
Google PageRank