2010. november 25., csütörtök

Mágia támadások

  Belegondoltál már valaha abba a látszólag véleltlen balszerencsébe ami néha megismétli önmagát?
Esetleg egy fél életen keresztül is?
Keresed a válaszokat, elkövetsz mindent ami csak módodban áll hogy jobbra forduljanak a dolgok és mégsem sikerül?
  Itt lényegében két eset lehetséges. Az egyik a saját gondolkodásod (félelem) a másik pedig, hát nézzünk szembe vele: átok, rontás amit kéretlenül is megkapsz mégha nem is annak szánják.     Elegendő nehány rosszalló kósza gondolat melyeknek te vagy a célpontja. Kész is van a mágia támadás. És itt is sok kicsi sokra megy alapon halmozódnak a dolgok. És még egy dolog: az élet ott kezdődik ahol véget ér a félelem. Ne félj semmitől, még akkor sem ha nagyon megalapozott okod is van arra hogy félj, nézz szembe a félelmekkel mert ha nem teszed teljesen úrrá lehet rajtad.
  Mindenképpen, akkor is ha kivételesen népszerű ember vagy javasolt hogy védd magad. Erre a célra nem amuletteket, szerencsehozó gyűrűket javaslok - nem mintha ezek nem lennének hatásosak - hanem valami mást.
  Féldrágaköveket. Kristályokat. Beszerezheted aprópénzért a legtöbb ezoterikus terméket forgalmazó üzletben. Ami az egyik legjobb szerintem az a Sárga Citrin nevű kő, amelyet már a római légiósok közül  is sokan viseltek, átok, rontás és általában okkult támadások ellen.
Ezek a kis kövek nagyon hatásosak. Természetesen nem csak ezek jók védelmi célokra.   Megemliteném a Krizokollát és Tigrisszem nevű ásványokat is. Saját tapasztalatom alapján kijelentem hogy ezek az ásványok szerencsét hoznak de legfőképp hatástalanitják a felénk irányuló rontást, negativ energiákat.
  Olyan rezgéseket produkálnak amelyek semlegesítik a kívűlről érkező számunkra káros erőket, azokat a csomagokat amelyeket egy (vagy több) rosszalló ember gerjesztett. Ezoterikus és mágiával foglalkozó körökben igen elterjedt az Elementál elnevezés is. Pénz és bőséghozó kristályok is léteznek.



WYW Globál Directory
Kategorizált Magyar Linkkatalógus és Linkgyűjtemény

Nincsenek megjegyzések: