2010. december 9., csütörtök

A vonzás mágiája

Használj pénzmágiát, hogy elérd a  vágyott bőséget. A mágiával magadhoz vonzod azt a célt amit az elmédben magad előtt látsz. Természetesen bármit magadhoz vonzhatsz, például szerelmet, egészséget valamint egy teljesebb életet, a pénz nem minden.
Mint rámutattam a vonzás mágiája az életben  megoldást jelent a gondjaidra, széppé, boldoggá varázsolja az életedet. Ha kell, a mágiát felhasználva juss célba. Minden gondolatodban és tudatosan távol kell tartanod a rossz elementáljaidat.
Használd a mágiát. Hiszen eddig is használtad csak nem tudtál róla.

Amikor úgy érzed hogy nem tudsz megszabadulni a nyomasztó gondolatoktól, minduntalan visszatérnek,újra és újra ostromolják-rombolják az elmédet a negativ elementálok(negativ gondolataid illetve más embereké akik mondjuk ártani akarnak neked) nos akkor, egy nagyon egyszerű módon lefegyverezheted valamennyit azzal hogy elvégzel egy gondolat-nagytakarítást.

A bűvös szó:  FELOLDOZÁS

Tudomásul kell venned hogy "ők" vannak, léteznek egy másik dimenzióban és ezután feloldozod illetve megváltod őket a rossz ellenére is amit veled művelnek. Tedd mindezt teljes hittel és odaadással. Amit itt leirtam kevesebb mint egy perc alatt meg tudod csinálni.
Biztos vagyok abban hogy ez a mágia mindenki számára működik és már a második vagy harmadik alkalommal tudni fogod hogy miről beszélek. Gondolatban egyszerűen feloldozod valamennyi káros elementálodat, a feloldozás erejével és ezáltal úgy válnak le rólad a visszatartó elementálok akár egy ruha amit leveszel magadról.


A pénz vonzása, az egészségé ezután kezdődhet csak igazán hiszen félresöpörtél jónéhány akadályt az útból hiszen már pozitiv lettél.
Nevetségesnek tűnhet de az ábrándozáshoz nagyon hasonló módon kell a pénz vonzásához hozzáállnod, illetve ha meditáltál már valaha akkor úgy. Fontos hogy amikor a boldogságodat, boldogulásodat a pénzt és jólétedet vizualizálod az életben, életedben a lelki szemeid előtt legyél ellazult, ami többek között azért jó mert agyunk ilyenkor Alfa( 9-14Hz) illetve Théta(3,5-7Hz) frekvenciatartományban dolgozik.

Ez azért fontos mert amit ilyen tudatállapotban magunk előtt látunk és elképzelünk annak a szó szoros értelmében termtő ereje van. A pénz vonzása abban rejlik hogy helyes képekben való gondolkodással megteremtünk olyan körülményeket "szerencsés véletleneket" melyek által pénzhez jutunk.
A gondolat ereje hatalmas erővel bír ezt már számtalan alkalommal megtapasztaltam. A tudatos létezés egy másik kapuja nyílik meg előtted amikor ezt a mágiagyakorlatot alkalmazod.
A vonzás törvénye mindig is a mindenkori felvilágosultak féltett titka volt eddig, de most már te is birtoklod a tudás lényeges részét. Ez már a pénz mágikus vonzása. A gyakorlat közben nagyon figyelj oda hogy csakis pozitív képeket vizualizálj, ne akarj pénzhez jutni mások számára káros
eszközökkel, koncentrálj a pénzre amint áramlik hozzád.
A gyakorlat pénz vonzást fog elindítani és jó ha szeretettel gondolsz a pénzre. Ez azért fontos mert ha netalán haragszol a pénzre amiért neked nem jut elegendő akkor a harag lerombolja azt amit éppen építeni készülsz.


Linkcsere
Linkcsere ingyen és gyorsan.
Rengeteg kategória küld be linkedet te is.

pHTML Linkgyűjtemény

Nincsenek megjegyzések: