2010. november 24., szerda

A világ mágikus oldala

Te teremted a saját valóságod.


Életed alakulásáért te vagy a felelős.

Szeretünk másokat vádolni a kudarcainkért, de mi teremtettük azt a poklot illetve menyországot amiben jelenleg egyénekként valamint kollektíven élünk. 

  A képekre gondolok amiket valamennyien magunkban kivetítünk arra a bizonyos mágikus képernyőre. Mert azt kapjuk amit ezen a képernyőn látunk. Ide értem az emberi kapcsolatokat, boldogságot, boldogtalanságot, a pénzt az egészséget esetleg annak hiányát.


További érdekességek:
 

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.



 Akiki szeretettel gondol rád, kedvel téged igazi katapult a jólét, pénz, egészség felé.

De ha nem....Akkor a mágia ellened fordul.

Miért? Azért mert minden kimondott valamint ki nem mondott szó hacsak gondolatban is hangzik el egy olyan kilőtt töltény amely megtalál bárhol is légy. Tehet veled jót is rosszat is. Mert neki teljesen mindegy. Az univerzum vak a szenvedéseinkre és süket a jajgatásunkra. 

Csak egyet tud. Az ártó szándék megvalósulásán dolgozik.
  Igen, jól gondolod, elérkeztünk az átokhoz amire bárki képes. Legtöbbször fogalmunk sincs róla hogy azzal amit gondolunk vagy mondunk áldani, de ugyanakkor átkozni is tudunk.

  Sorsunkat mi alakítjuk, többnyire tudatlanul azzal amit gondolunk, érzünk. Alapvetően boldog életre vagyunk programozva. Minden ezoterikus tanításban szinte csak elmével és tudattal foglalkoznak, mert a test csak egy tartály amiben a tudat és az elme ideiglenesen tartózkodik. 

Mi az élet értelme?


Az amit te magad raksz bele. A halál pillanatában a tudat eltávozik a testből, de magával viszi a tapasztalatok esszenciáját amit itt ebben a testben szerzett. A lélek bizonyos idő elteltével újra testbe születik,  újra tanulni s tapasztalni fog mindaddig, ameddig meg nem tanulja mindazt amire szüksége van: ez mindenkinél más és más.

Van aki türelmet, másnak együttérzést vagy az önzésből való kigyógyulást kell megtanulnia. A skála hatalmas, mint mondtam a tanulnivaló bármi lehet.

Testi-lelki egészségünk megőrzése a lélek épségben tartásával kezdődik. 

Mindenkinek vannak félelmei.


Ki a sötéttől, főnökétől, munkahely elvesztésétől, pókoktól, kudarctól, talán banki tartozása miatt fél. Legfontosabb teendő elismerni a félelmet.
                                                                    
  Elárulom neked: minden félelmed még több félelmet vonz magához, ne engedd hogy  uralkodjon rajtad, űzd ki magadból.

Meditálj.


Ülj le meditációs pózba vagy ahogy neked kényelmes. Mélyedj el magadban, keresd meg a félelmet a tudatod legutolsó bugyrában is ha kell. Majd a teljes figyelmedet irányítsd rá. Ne akard megsemmisíteni, ne szállj szembe vele, de ne is fuss el előle a meditáció alatt. 

Csak figyeld és figyeld. Meglepődve fogod tapasztalni hogy nem sok
idő után a félelem érzése gyengülni fog. A puszta megfigyelés által a félelem teljesen feloldható. Ez egy kipróbált buddhista gyakorlat.
Bárki elvégezheti ezt a meditációt, bárkinek működik, de első alkalommal még ne számíts falrengető eredményre, ismételni kell.

Nincsenek megjegyzések: