2017. március 7., kedd

Csakrák


Az ember fizikai teste az amiben a vágyai továbbá gondolatai megvalósulnak. Három különleges fontosságú idegvezeték található a testünkben - egyébként 72 ezer van - a szusumna, ida valamint pingala. Maga az elme egy nagyon jól működő csapda.

A csakrák helye, hol van a hét csakra.


Különleges tulajdonsága összesen két dologra van felépítve hogy jobban zárjon, az egyik a vágy, a másik pedig a gyűlölet amelyek egymással váltakoznak de emiatt nem tudjuk megtalálni a kiutat saját elménkből.

További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.



Egyik oldalról ennek a két kettősségnek a csapdájában élünk, a másik oldalról pedig az elhúzódó konfliktusok miatt végül ezek a kettősségek komplexusokká érnek. Ez a komplexus megjelenik az alsó három csakrában, ami szó szerint megbetegít bennünket. A kitárt karú ember olyan mint egy kereszt. A lelkünk a mellkasunk közepén van.

A megvilágosodás jelentésének megfelelően a bal és jobboldal, a lenti amellett a fenti testrész a mellkasban, a lélekben egyesül. Aki nem tudja pszichológiailag visszavezetni a széthúzó késztetéseket, az folyamatosan zavart, energiahiányt, boldogtalanságot tapasztal az életében. A kiegyensúlyozottság akkor érhető el ha folyamatosan munkálkodunk ezen a négy dolgon. A csakrák színe ugyanolyan akár a szivárvány színe mindemellett hét sávot foglal magába ami korántsem véletlen. A hetes pedig szent szám.


Az első csakra színe piros, ez a gyökércsakra.


Gyökércsakra, az első csakra.




Az első hét év a gyökércsakrában telik el, minek színe piros, rajta keresztül vetjük meg lábunkat az anyagi világban. Amit az ember a legelveszettebb lelkiállapotaiban érez, az a gyökércsakrához köthető. Ez a hely ahol a félelem s a paranoia lakik, továbbá három és félszer felcsavarodva a kundalini energia. Rendkívül fontos a pszichénk stabilitásáért. 

Például egy hirtelen vallásos felindulásból mondhatja az ember miszerint számára nem fontosak az anyagi dolgok, de valójában ki fog derülni ez mennyire igaz mert ha a felszínen azt mondja nem fontos, mélyen legbelül pedig szorong a dolgok hiányától, egy szó szerinti tudathasadásos állapot alakul ki.

Pontosabban fogalmazva az illetőnek van egy morális ideálja - egy hihetetlen paradicsomi ideál vagy küldetéstudat - miközben a személyiség mélyén amit nem világított át, - mondhatjuk úgy is hogy nincs megváltva - ám mégis olyan erővel dolgozik a realitás amiből kifolyólag az ilyen ember belülről szinte szétszakad a két ellentét között, az egymásnak való ellentmondás miatt.


A fizikai túléléssel kapcsolatos dolgok laknak itt amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Két primitív változata van annak ha valaki a gyökércsakrán nem haladt túl. Az egyik az hogy ő maga bánt másokat, a másik a mindent elsöprő félelem, ami szinte teljes cselekvésképtelenséget eredményez az emberben, a teljes megsemmisüléstől való félelmet is átélheti valaki ha a ezek a dolgok el vannak hanyagolva. 

Önmagunk nevelésében nagyon fontos lenne valamilyen formában erőre kapjnunk majd egészséges önbizalmat felépíteni, mert ha az egész életet fenyegetésnek éli meg az ember, akkor nem tud sikereket elérni. A modern ember annyira szorongó viselkedésének - és ez inkább az életük virágában lévő emberekre jellemző - kirívó sajátossága alapján állandóan dolgozik.

Ha valaki a gyökércsakrában el van akadva, munkamániássá válhat, - akkor is ha nincsenek megélhetési gondjai - mert mikor nem dolgozik, olyan pangás, passzív üresség keletkezik benne amitől szinte zsibbad a tudata. Egyszerűen akkor is nyomja-húzza amikor erre nincs szükség és egyébként pihenhetne, tehát nemcsak nem vágyik a meghittségre de még a szünetek is zavarják, mert csak egyetlen egy helyzetet tud elviselni, azt ahol ő harcol ezenfelül küzd emellett ezáltal ő stimulálva van.

A jóga tanítása egy-egy csakrának az üzenete, a tanulnivaló információ megértéséhez és feldolgozásához hét év szükséges. Ebből tudják az indiaiak ősidők óta, miszerint az ember várható élettartama az kétszer 49 év. Az egyszerűség kedvéért azt mondják száz évet lehetne élni, de az az ember aki jól gazdálkodik az
életével, az a kétszer negyvenkilenc év alatt elérheti a megvilágosodást.


A második csakra színe narancssárga, ez a szexcsakra.


Szakrális csakra, szexcsakra.


 A második csakra. az érzékiségé valamint a szexualitásé, ugyanakkor mégis sokkal több ennél. A szexualitás mellett itt él az anyagi termtő erő, továbbá van egy fejlettebb vonása mint a gyökércsakrának minek színe narancssárga, először életünkben valaki fontosabb lesz mint mi. Itt  esünk szerelembe, ugyanakkor legalábbis ameddig a szerelem tart, egy másik embert fontosabbnak tartunk önmagunknál. 

Az önkifejezés is ezen a csakrán keresztül nyilvánul meg. Ugyanitt van az irányítás elvesztésétől való félelem is, aminek a legfőbb jellemzője a hihetetlen mértékű féltékenység, a birtoklásvágy.

A jógik sokat töprengtek: az ösztöneinken túl, honnan jön az a nyomás, ami például a második csakrában az embert szexuális tettekre inspirálja. A modern orvostudomány felfedezte: minden csakra mögött egy belső elválasztású mirigy foglal helyet. 

Akár férfi, akár női testről beszélünk, a mirigyrendszer hormonjai bekerülnek a véráramba és minden egyes hormon elvégzi azt a specifikus feladatot amelyre hivatott, és mindezek a biokémiai folyamatok a csakrákkal szorosan közreműködve zajlanak az emberi szervezetben.

Ezáltal a test folyamatosan stimulálva van egy olyan hatalom által amibe nem lehet morálisan beleszólni. Az adott személy gondolhatja hogy egy nagyon magas lelki síkot szeretne elérni, de a test nem gondolkodik hanem a végzi a saját dolgát. Hosszabb időre van szükség ameddig az ember képessé válik arra hogy uralja az ösztöneit, de ahhoz először el kell ismernie a létezését.  

Senkitől sem várható el azonnal, egy szép eszmény nevében
hagyjon fel az anyagi élettel, sokkal kívánatosabb és célravezetőbb a középúton járni. Az élet néhány százalékát kötik a testi dolgok, de egyébként az összes többi része teljesen szabad a magasabb szintű megismerésre.

Míg valaki a felszínen tökéletes lemondásban él, közben elméjét teljesen gúzsba köti a küzdelem a saját vágyaival szemben, amiről a régi jóga nem is tudta hogy egy hormonális nyomás is van alatta. De minél fiatalabb valaki az evolúció plusz a fajfenntartási ösztön miatt ez a nyomás annál hevesebb.


A harmadik csakra színe sárga, ez a napfonat csakra.


Napfonat csakra, plexus solaris csakra.


A harmadik csakrában - minek színe a sárga - él a becsvágy, a törekvés melynek késztetésére valamilyen elismerést akarunk szerezni az életben, de mindíg csak a társadalmon keresztül. Anyagi értelemben a társadalom fölé kerülni majd uralkodni fölötte, kíméletlenül kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. 

Fontos kiemelni a bennünk lakó lázadót, itt haladjuk meg a vallásokat, azt hogy mindíg kioktassanak, de itt van az a kurázsi hogy igenis vannak saját gondolataink, itt formáljuk meg, innen származik mindehhez való jogunk. Kivéve egyetlen jogot: azt hogy bármit is feladjunk.

A negyedik csakra színe zöld, ez a szívcsakra.


Szívcsakra.


A szív csakra a mellkas közepe táján található. A negyedik csakra ad otthont a következő érzelmeknek: félelem, harag, szeretet, gyűlölet, önbizalom, irigység, remény, inspiráció. Nagyon erős energiamezeje van ami képes az embereket meggyógyítani. Együttérzésre plusz megértésre van szükség azért hogy a negyedik csakra képes legyen elfogadtatni és merni változtatni az életünkön a mindent átható szeretet segítségével.



Az ötödik csakra színe világoskék, ez a torokcsakra.


A torokcsakra elhelyezkedése, torokcsakra jellemzői.


A torokcsakra színe a világoskék ami a nyakon található, irányítása alatt áll az ihletettség, önkifejezés, nyitottság, kreativitás, akaraterő,  valamint a kommunikáció. Nagyon szoros kapcsolatban áll a többi csakrával. Ez a csakra tesz egyedülállóvá bennünket az összes élőlény között azáltal hogy saját én-tudatot ad nekünk amivel más élőlény nem rendelkezik.


A hatodik csakra színe ibolya, ez a homlokcsakra.


A homlokcsakra leírása, a harmadik szem csakra hol van.


A homlokcsakra irányítja a megérzést, a meditációt, a tudatosodás folytonos fejlődését, álmainkat, továbbá a tisztánlátást. Fizikális síkon szoros kapcsolatban áll a központi idegrendszerrel, ennek a csakrának a színe ibolya. Amikor akadozik az energiaáramlás a homlokcsakrában kételkedés vesz erőt rajtunk de bizalomhiánnyal is küszködhetünk.


A hetedik csakra színe a lila, ez a koronacsakra.


Koronacsakra hol van, koronacsakra színe, leírása.


A koronacsakra színe a lila, a toboziriggyel áll igen szoros kapcsolatban. Erősebb a homlokcsakránál is. Ahogy a koronacsakra
egyre nyitottabbá válik a tudatunk úgy lesz nyugodtabb és együttérzőbb. Ha a koronacsakra teljesen nyitott megéljük a tudatosság tiszta állapotát egyre hosszabb pillanatokra, és ha a fejlődés folyamatos akkor elérhető a megvilágosodás állapota amiben megérthetjük a dolgok valódi természetét.
















2017. március 6., hétfő

A Kristályok Bizonyított Titkai

Gyógyító erejű kristályok krisztus előtt 3-400 évvel már európában is megjelentek, sőt még a bibliában is vannak utalások arra hogy a kristálygyógyászat gyógyító kristályok a drágaköveket  gyógyító célzattal használták. Bármilyen kristályból lehet eszköz. Olyan mintha a periódusos renszer lenne előttünk, pontosan úgy ahogy
gyógyszerész ki kezeli az alap elemekből az aszpirint a fájdalomcsillapítót vagy akár az antibiotikumokat, ugyanúgy a kristályok különböző választékából fel tudjuk építeni az egészséges test teljes háztartását.

Minden betegség három típusú energia miatt alakulhat ki:

1.Vagy hiányzik egy energia.
 

2.Több van egy energiából.
 

3.Megvan az energia de rosszul van felhasználva.


További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.



A harmadik eset a legnehezebb. Ebben az esetben gyakorlatilag az egész testet az alapkezelő kristály készletettel ki kell tisztítani, utána megerősíteni újra az energiát, lelkileg a beteget rá kell vezetni arra, hogy mi is az ami miatt ez a betegség kialakult. A betegségek lelki hátterének a feltárása majdnem olyan fontos része a

kristálygyógyászatnak mint maga az eszköztár amivel ezt visszaépíthetjük.

Az emberi testnek hét olyan energiaközpontja van amit a keleti népek úgy hívnak hogy csakra. Minden csakrának csak megvan a maga rezgése, és ezek a kövek az eredeti rezgést állítják vissza. Úgy kell elképzelni hogy a modern fizika már azt mondja ki hogy minden energia. Kutatások alkalmával világszerte mérték egy egészséges szerv rezgését, majd összehasonították egy beteg szerv rezgésével. 

Az eredmény az volt mindenhol hogy a rezgés nem ugyanolyan egy beteg és egy egészséges szervnél. A kristálygyógyászatban használt kristályoknak a rezgése minden esetben egy egészséges emberi szervezetben bárhol mérhető egészséges tartományban van. Ennélfogva a gyógykristályok segítségével helyreállítható az egészséges rezgés és ebből eredően az egészség is.

Fontos megjegyezni hogy az egészség megőrzésében is fontos szerep jut a kristályoknak. Kinek milyen típusú kristály rezgésére van szüksége, azt javasolt magánál tartania/viselnie vagy talizmán, karperec, nyaklánc formájában. Feltétlenül hasznos egy képzett - szeretném kihangsúlyozni - képzett, kristályterapeutától véleményt kérni ezügyben, noha rosszat nem igazán tehetünk azzal ha egy bizonyos ásványt magunknál tartunk a megfelelő periodikus energetikai tisztítás betartásával. 

Hasznos kellékek, melyeket érdemes beszerezni mert oly sokféle sugárzás és rezgés jár át bennünket a nap minden órájában hogy elkerülhetelenül megbomlik az energetikai egyensúly,  kissebb vagy nagyobb mértékben, attól függően ki hol él és dolgozik.






2017. március 5., vasárnap

Orgon energia

Az orgon energia koncentrálható és erősíthető, mert az orgon energia valójában mindíg ott van a környezetünkben, csak kissebb mennyiségben. Az orgon energia lényege a hegyi kristályon alapszik, mert a hegyi kristályok azok, amelyek megőrizték a föld egy nagyon ősi struktúráját. Nagyon keveset változnak a kristályok és nagyon precízen megőrzik szerkezetetüket. 



További érdekességek:

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.


Közvetítik felénk rezgések formájában. Ezt a rezgést szervezetünk megtanulta, ismeri erre tevődött rá a társadalom által létrehozott különböző termékeknek a rezgése. Ez az élő szervezet számára perturbációt jelent, ami azt jelenti hogy az élő szervezetek zavarja. 

És minden olyan módszer, olyan technika amely a régin alapszik, azért van szüksége a szervezetnek mert akkor sikerül önmagát vissza vinni abba az állapotba amelyben létrejött és még sokkal kevesebb energiát használ fel.

Mindennek van egy önrezgése. Egy kristálypohárnak, egy kisebb helyiségnek, bárminek. Az emberi szerveknek és az emberi sejteknek is. Ha meg tudjuk oldani hogy az egészséges sejtek, az egészséges szervek, rezgését elő tudjuk állítani, és ezt közölni tudjuk az élő szervezettel, akkor beállító jellegű beavatkozás tudunk végezni. 

Ez arról szól hogy ha az ott lévő rezgés mondjuk egy máj esetében eltér a normálistól akkor nyilván fizikálisan is rosszul működik a szervezet. El fogja azt a hatást elérni az orgon energia hogy visszahúzza normális rezgés-rátába a májnak a működését. De ez egy időben bekövetkezik a vesénknél, ha gyomrunknál, a térdízületnél, vagy bárhol máshol szervezetben.

Az orgon energia módszert alkalmazzák a víz esetében is. A víznek a jelentősége óriási az élő szervezet számára. Ha a testben lévő víz
rendezett állapotba kerül, két hét leforgása alatt, az történik hogy a test energiával telítődik, ami megkönnyíti bármilyen betegségnek a leküzdését. 

A modern molekuláris biológiában ismert, minél inkább a szervezetet stresszmentes környezetbe helyezzük, az elősegíti hogy a szervezet nyugalomban legyen, az orgon energia módszer a stresszt lényegesen csökkenti, meghosszabbítja az életet.