2013. december 10., kedd

Orgon készülék - Szent Geometria

   Ebbe a kategóriába sorolható nagyon sok geometriai alakzat melyeknek nagyon magas rezonanciája van ami alatt a finomrezgéseket értem, melyek köztudottan a finomanyaggal képesek kölcsönhatásba lépni. Például Orgon, Finomtest, Aura, Prana, Chi. Ezek a formák még akkor is magas rezgésszámú rezgéseket keltenek ha nevezetesen papírból készültek. Azok az orgon készülékek amelyek ilyen speciális geometriai formával rendelkeznek, messzemenően hatásosabb orgon harmonizáló hatással bírnak.

További érdekességek:
 A szent geometria felhasználásával készített orgon generátor továbbá orgon készülék az orgon piramis.

ORGON PIRAMIS
Orgon készülék.

 
A mindenki által jól ismert piramis formáról van szó, éppen mint az egyiptomi Kheopsz piramis. Az éteri energiát alakítja át.
  Maximális hatásfokát csak akkor képes elérni hogyha az alapjait pontosan a négy világtájra merőlegesen állítjuk be. Röviden, minden oldala pontosan szemben álljon egy kardinális ponttal. (észak, dél, kelet, nyugat). 

Az orgon piramis az egyik azon készülékek közül amely a leghatásosabban
semlegesítik a negatív energiákat orgon energiává, továbbá arra is képes hogy több más orgon készülék segítségével rendszert alkotva egy pozítív energetikai védett mezőt generáljon s azzal egy relatív nagy teret fedjen le. Ez legfeljebb 250-300 négyzetméter ha  5,7,9 és 15 cm magas piramisról majd további 2-3 kissebb orgon generátorról, illetve orgon készülékről beszélünk. Ezen készülékek belsejében minimum öt darab hegyikristály kell legyen, melyeket igény szerint más kristályokkal is lehet társítani, ugyanabba a formába önteni a kvarckristállyal.

IKOZAÉDER


  Az ikozaéder (ógörög: εἰκοσάεδρον, eikosáedron; eikosi = húsz, hedron = ülés) speciális poliéder, melynek húsz lapja van.
  Az ikozaéder az a geometriai forma amelyik a vízzel rezonál. Meditáció elmélyítésére, önmagunkra való koncentrálásban segít, mindamellett hogyha ezt a formát adjuk az orgon készüléknek vizet is energetizálhatunk vele.

DODEKAÉDER

  
A dodekaéder szó jelölhet minden poliédert, melynek tizenkét lapja van, de általában a szabályos dodekaédert értik alatta. Kiváló geometriai forma orgon készülék készítéséhez.

MERKABA

 
 A merkaba két erőtér amelyek egymással ellentétes irányba forog. Jótékony hatással van a testre, a lélekre és a szellemre is. Egy járműhöz is hasonlítható mellyel a test, lélek és szellem "elutazhat" tetszés szerinti helyekre, jobban mondva olyan állapotokba kerülhet ahol teljesen más szemszögből vizsgálhatja felül a létezés misztériumát, új értékeket, felismeréseket élhet át. Tulajdonképpen a merkaba még ennél is több.  

 Akik meditáció céljából használták, tisztába jöttek önmagukkal, céljaikkal, hatalmasat léptek előre az önmegismerés sokszor oly rögös útján. Nagyon magas szintű tudatosság érhető el a segítségével.