2010. december 26., vasárnap

Mágia

A mágia pénzt, egészséget, beteljesülést hozhat az életedbe de a fekete mágiáról is szeretnék néhány szót ejteni mert ha támadásnak vagy kitéve minden bizonnyal nehezebb dolgod lesz. Fekete mágiáról akkor beszélünk amikor a mágiát gyakorló személy olyan dolgot akar elérni ami rossz,ártó,negativ egy másik
személy(személyek) ellen vagyis akarata ellenére történik.

További érdekességek:

 

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.



Tapasztalataimra támaszkodva elmondom a saját személyes véleményemet. Nem igaz az az állitás mely szerint ha nem hiszel benne akkor nem árthat neked. Nem mindíg száll vissza, el lehet kerülni. Elmondom mi igaz.
 
Lehetsz te magad a megtestesült jóság, ettől még lehetnek kiskapuk melyeken keresztül az ártó szándék megtalál, nem is kell hozzá nagy tudás. (Esetleg a laikus pénzt fizet a rontásért egy ahhoz értőnek). 

Senkinek sem ajánlom azt hogy a fekete mágiával kisérletezzen, először is azért mert gonosz dolgot alkotni bűn, másodszor aránylag könnyen megtörténhet hogy az az energetikai csomag amit küldünk célbatalál ugyan, de visszapattan majd mi magunk leszünk az áldozatok, s még a pénz vonzása is elmarad. 


   Megismétlem még egyszer: soha ne jusson eszedbe fekete mágiával foglalkozni mert óriási bajba kerülhetsz de azok is akiket szeretsz. Kellő tudás nélkül tiszta őrültség ilyesmivel kisérletezni. Ráadásul a pénz vonzása helyett ellenkező hatást válthat ki. Például nagyon felkapott jelenség manapság a szerelmi kötés létrehozása. Ez inkább fekete mágia és még pénzt is fizetnek érte. 

Feltámasztani egy teljesen kihűlt kapcsolatot nem tartok jó ötletnek, főleg ha a rituáléról csak a pár egyik tagja tud. Szerintem ez egy helytelen dolog.A szerelem érzését nem szabad befolyásolni,  ha elmúlik akkor azt tudomásul kell venni mindenkinek.

Vannak olyan helyzetek amelyek megindokolttá tehetik a mágia használatát például amikor tisztában vagy a támadás. Ilyenkor különféle tünetek jelentkezhetnek.
 
Például:

Szorongás, rémálmok, hideg kezek fogdossák a tarkó és gerinc tájékát, olyan mintha üres helyiségben úgy éreznéd lenne még valaki rajtad kivül, erőtlenség, az életerőd drasztikus csökkenése, illetve elkerül a pénz. 

Mindezek a jelek egyszerre utalhatnak a fekete mágiára de mégsem lehetünk teljesen biztosak benne, mert fennáll a lehetőség hogy szervi betegségről van szó, de az már megint egy jó kérdés miszerint mi van akkor ha az ártani akaró személy szervi betegséget akart előidézni. 

Éppen ez az egyik sarkalatos pontja a mágiának: szabad szemmel nem láthatjuk a dolgok működését, csakis az eredményt, hiszen ez metafizikai tudomány. Vannak tisztánlátók, aura-látók, felvilágosult egyének (de csak kevesen) akik képesek látni ránk aggatott nem kivánatos csomagokat vagyis az átkokat. Van egy egyszerübb ámde nehezebb megoldás is ami nem implikál mágikus rituálékat, szerintem ez a legjobb, legtisztább megoldás.

A puszta akaratoddal lerázhatod magadról a rontást  messzire küldve azt magadtól lehetőleg az ég felé ahol egyetlen enbernek sem árthat, elképzelve meditáció közben amint szó szerint letéped magadról a nemkivánatos negativ energiacsomagot. De ez igen nagy koncentrálóképességet,hatalmas akaratot követel meg. Mégis ezt tartom a legtisztább megoldásnak.

   Úgy gondolom, egy olyan egyén, aki lelke legmélyéről gyűlöl valamiért sok rosszat tud tenni neked. Célravezető lehet ha keresed a probléma megoldását majd próbálod megérteni az indítékait amik rávették a gyűlölködésre. Próbáld megérteni azután megbékiteni, akár baráttá tenni. Abban az esetben ha egy velejéig romlott egyénnel állunk szemben, egy elveszett lélekkel akkor nincs mit tenni, jöhet a fehér mágia. Csak olyan rituálékat ismertetek amelyek megvédenek a fekete mágiától. 

Kattints a "törd meg az átkot! "cimű bejegyzésemre azután inkább cselekedj aszerint, mert az ott leírtak szintén nagyon hatásosak. És a pénzt is képesek vonzani. Amennyiben szeretnél tájékozódni a fekete mágiáról akkor katt a linkre és elolvashatod a Necronomicont. Szándékosan kihagytak belőle mindent ami laikusok kezében működhetne, de ne próbálkozz semmivel a benne leirtakkal, a biztonság kedvéért. Csupán szórakozás céljából olvasd el.

Most még a pénzről.  
 
A pénz titkaival (is) külön foglalkozik a Talmud és Kabbala igy jogos a feltevés hogy ezeknek a  műveknek az  alkotói tisztában voltak a pénzmágiával, a pénz gyarapitásának eredményes módozataival amit a pozitiv gondolkodással (egyebek mellett) érnek el.

A pénz az a kapocs ami a legtöbb vágyunkat összeköti a megvalósulással ebben a fogyasztó orientált társadalomban. Akinek kevés a pénze az sokra vágyik, akinek meg már sok van az még többre vágyik. Biztosan hallottad a mondást: pénzből sosem elég. 

Mindenképpen erősen motiválva vagyunk manapság hogy minél többet keressünk belőle. Használd a mágiát. Lásd magad sok pénzzel körülvéve, egészségben, elégedetten. Lásd amint pénz áramlik hozzád minden pozitiv módon. Ne elégedj meg a kevéssel mert az odavezet hogy még kevesebb pénzed lesz, de ha netán haragszol a pénzre, jobb ha elkezded szeretni mert akkor hamarabb megtalál.