2010. december 20., hétfő

Rezgés és mantra





A mantra rezgése is lehet mágia, de pénzmágia is.
 Mikor pénz van a lelki szemeid előtt, a rezgésed pénzmágiát indit be ami  további pénz lesz az életben is. A mantrák spirituális erőt hordoznak. Minden egyes szó tudatos életenergiával rendelkezik.

 

Ezek a tudatos energiák a mantra gyakorlása közben, felszabadulnak, mennyei gyógyírként hatnak az őszinte odaadással hallgatóra, úgy a fizikai miként a szellemi világára: egészségére, élet-energiájára, boldogságára de nem utolsósorban, ráirányítják a pozitív életfelfogásra.

További érdekességek:
 

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.


 

A komoly lelki útkeresőt, aki a meditációt s a választott mantrát/mantrákat alázatos odaadással, türelmes kitartással, s az alapkövetelmények betartásával gyakorolja több éven keresztül, az az egyén el fogja érni a megvilágosodást. A megvilágosodás pedig felszabadít a születés-halál körforgásából.

 A kristályoknak is rezgésük van, a gondolataidnak, de még a soha ki nem mondott vágyaidnak is (vágytest). Mondhatjuk hogy minden élő, valamennyien rezgések megnyilvánulásai vagyunk, csak a legdurvább anyagi (fizikai) sikon.

Az anyagilag sikeres emberek tudat alatt is mindig a pénzt látják maguk körül, számukra a pénz egy játék - persze nem lehet általánosítani - majd maga az üzlet is amiből végül a pénz fakad.

 

A sikeres emberek mantrája a pénzt veszi célba jóllehet a többség nem  énekli meg a mantrát hanem csak gondolatban hordozzák a pénz képét és látják amint áramlik feléjük.