2010. november 25., csütörtök

Pénzmágia

Pénzmágia.


  A pénz vonzása semmiben sem különbözik a többi vágyunk vonzásától. Mert a világ egyik alapvető törvénye a vonzás törvénye. El kell engedned minden félelmet mert a pénzmágia hatását gyengítik. Tudnod kell hogy az igazi élet ott kezdődik ahol a félelem megszűnik.

Az univerzum képtelen különbséget tenni jó és rossz között, amikor érzéseiddel parancsot adsz - mert azt teszed - akkor beindul a folyamat amely teljesíti a kívánságod. A világmindenség számára nincs különbség a félelemből fakadó érzések s a pozitív érzések között. Amit számodra ezek az érzések jelentenek, azt kapod.

További érdekességek:

 

Hogyan legyek boldog. Piros gyertya jelentése. Pszichológiai trükk. Csakra tisztítás. Hogyan legyek boldog. Gyertyamágia. fekete mágia. Nehéz döntés. Az anyag nem létezik. Csakrák. Kristályok. Orgon. Hogyan legyek bátor. Hogyan legyek boldog. Atlantisz gyűrű. Meditáció. Az elengedés. Gyertya színek. Gyertyamágia. Buddha élete. Tibeti halottaskönyv. Tibeti szerzetesek. Buddhizmus. A karma. Szent geometria. Energiavámpírok. Csakra. A vonzás törvénye. Pénzmágia. Támadás mágiával. Ezoterikus mágia.




A pénzmágia alapjai.


Látnod kell magad előtt, a pénzmágia segítségével már el is érted mindazt amire vágysz és úgy éld meg mindezt mintha már megtörtént volna. El sem tudom mondani mennyire fontos a legkissebb kétséget és félelmet is kiszorítani a szívedből mert ezek az érzések a pénzmágia ellen dolgoznak.  Bármilyen célod elérésére felhasználhatod a mágiát, legyen az anyagi siker, szerelem, szakmai sikerek akármi amire vágysz. 

Lásd amint a pénzmágia által minden lehetséges pozitív módon áramlik hozzád a pénz, olyan élethelyzeteket vetíts a lelki szemeid elé amelyekre teljes szívedből vágysz. Úgy ahogy a mágnes a vasat vonzza. Lásd, hidd és tudd azt hogy ez megvalósul.


Vizualizálj Naponta Többször.


Végezd el ezt a meditációt akár többször is naponta. Hamar érezni fogod a változást, de legelőször a lelki egészséged lesz sokkal jobb, aztán jönni fog a többi is.

Amit az előbb leírtam mindenre érvényes. Mikor visszahúz valami az életben, fékezve érzed magad vagy mágikus támadásra gyanakszol használd a vonzás törvényét, a kristályokat a boldogulásodért. Mindez ingyen van.

Hogyan Működik A Pénzmágia.


Most a pénzmágia működéséről. Az érzéseidnek rezgései vannak, mint bármelyik tárgynak, kristálynak. Az érzéseid rezgései mégis különlegesek azért mert egy magasabb szférában, az asztrálsikon illetve a mentálsikon vetülnek ki. Felhasználhatod az érzéseid által létrehozott energiákat pénzmágia valamint egyéb céljaid megvalósitására.


A valóság Tudatos Megélése.

Légy tudatos. 

Ez azt jelenti hogy amennyire lehetséges gondolatban úgy mint lelkiekben légy a jelenben, a "most"-ban. Ne a múltban, ne a jövőben hanem a jelen pillanatban. A félelmeid hatalmas része a jövőből fakad. Mi lesz holnap amikor nem tudok kifizetni valamit? Mi lesz velem ha nem kapom meg az állást? Mihez kezdek ha nem lesz többé munkám? Mitévő legyek mikor a párom elhagy? 

Ez csak néhány a leggyakrabban előforduló félelmek közül, amelyek a pénzmágiát behatárolják. amúgy a félelmeink választéka korlátlan. Ha azt keresed, megkapod. 

Az emberek legnagyobb része állandó félelemben éli le egész életét de közben csak annyit érez hogy ez így rossz, fogalma sincs hogyan lehet ezen változtatni. Pedig a megoldás egyszerű, ingyenes noha az elején nehezére esik mindenkinek az új életszemléletet kialakítani.

Ne a félelem optikáján keresztül szemléld a világot. Lásd a világot olyannak amilyen, ismerd meg a dolgok valódi természetét, ezzel sokkal közelebb kerülsz célkitűzéseid megvalósításához. A pénzmágia csak egyik megnyilvánulása azoknak az eszközöknek amelyek szebbé, teljesebbé varázsolhatják az életed. 












Nincsenek megjegyzések: